ΚΑΜΕΡΑ: Τα έριξε στον διάβολο ο 40χρονος “ματάκιας”

Δεν άφηνε θηλυκό που να μην το καταγράψει!
Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ »ΕΒΛΕΠΕ» ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ 

785

Ήταν πονηρός, ήταν όμως και απρόσεκτος. Ο λόγος για τον 40χρονο συντηρητή ξενοδοχείου στην περιοχή της Σταλίδας, ο οποίος βρέθηκε να καταγράφει με κρυφή φορητή κάμερα τις προσωπικές στιγμές τριών νεαρών Γερμανίδων που διέμεναν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η ψηφιακή φορητή κάμερα (usb) είχε τοποθετηθεί στο μπάνιο. Έτσι οι τρεις νεαρές καταγράφονται μεταξύ άλλων να κάνουν  ντους, καταγράφεται όμως και το πρόσωπο του ίδιου στην προσπάθεια του να τοποθετήσει το στικάκι σε άλλο σημείο της τουαλέτας.

Ειδικότερα στο βίντεο εμφανίζεται σε αντανάκλαση το πρόσωπο του ενώ προσπαθεί να ρυθμίσει τη συσκευή. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι προ 10ημέρου είχε χρησιμοποιήσει την ίδια συσκευή καταγράφοντας εργαζόμενες να αλλάζουν!

…αλλά η κρυφή κάμερα στο μπάνιο «έπιασε» και τον ίδιο

«Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω» ήταν τα πρώτα λόγια του 40χρονου ενώπιον του διευθυντή του ξενοδοχείου όταν πλέον αποκαλύφθηκε το αμαρτωλό μυστικό του. Ο υπάλληλος ξέσπασε σε λυγμούς αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη των πράξεών του.

Όπως προέκυψε, αρχικώς ο 40χρονος είχε τοποθετήσει  το στικάκι στη μονάδα του κλιματιστικού με πρόχειρη ταινία. Αυτό έγινε απογευματινές ώρες της 13ης Σεπτεμβρίου. Φαίνεται όμως ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από την οπτική γωνία των λήψεων και τρεις ώρες μετά αφαίρεσε την συσκευή.

Επανήλθε όμως στις 15 Σεπτεμβρίου οπότε και την επανατοποθέτησε στον χώρο του μπάνιου και ειδικότερα ανάμεσα στη λεκάνη και στο καλαθάκι.

Δεν πρόλαβε όμως να απολαύσει το …υλικό, αφού το μυστικό του είχε αποκαλυφθεί με την ανεύρεση του usb. Το πλάνο της κάμερας, όπως προέκυψε από την επισκόπηση του καταγεγραμμένου υλικού, καταγράφει τις τρεις κοπέλες από το ύψος της κοιλιάς και κάτω.

Κατέγραφε και τις εργαζόμενες που άλλαζαν….

Ο 40χρονος στη διάρκεια της προανάκρισης (και από τη στιγμή που οι αστυνομικοί προχώρησαν και στην κατάσχεση του προσωπικού του λαπ-τοπ και άλλων συσκευών, σκληρών δίσκων και usb) αποκάλυψε ότι με την ίδια φορητή συσκευή είχε προ 10ημέρου καταγράψει εργαζόμενες να αλλάζουν στο χώρο του spa.

Θηλυκό για θηλυκό δεν είχε αφήσει να μην το καταγράψει, όπως φαίνεται,  και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ανάλυση του κατασχεθέντος υλικού από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Στις καταθέσεις τους οι τρεις νεαρές τουρίστριες αναφέρουν ότι αρχικώς εντόπισαν στο πάτωμα ένα μαύρο πλαστικό αλλά ο νους τους δεν πήγε στο πονηρό. Θεώρησαν ότι πιθανότατα χρησιμοποιούνταν ως σποτ στην πόρτα. Αναθεώρησαν όμως όταν η μία το έπιασε και το περιεργάστηκε.

Κατάλαβε ότι επρόκειτο για φορητή μονάδα αποθήκευσης δεδομένων που έφερε πάνω κάρτα μνήμης. Ανησύχησαν και έκαναν μία πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο. Διαπίστωσαν τότε ότι πρόκειται για usb με κάμερα.

Άμεσα ενημέρωσαν το γραφείο τουρισμού με το οποίο ταξίδεψαν στην Κρήτη και ενημέρωσαν την εκπρόσωπο για όσα είχαν συμβεί και στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο διευθυντής του ξενοδοχείου. Τότε πλέον «μίλησαν» τα… έργα. Έβαλαν το στικάκι σε έναν υπολογιστή και όλοι μαζί… θαύμασαν τις λήψεις του 40χρονου.

Είναι εντυπωσιακό ότι αστυνομικοί της Χερσονήσου κατάσχεσαν μεταξύ άλλων και απέστειλαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών 28 φορητές μονάδες αποθήκευσης, φορητά και ψηφιακά μέσα αποθήκευσης, το λαπ-τοπ του 40χρονου, ένα τάμπλετ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 40χρονος, ο οποίος προανακριτικά ομολόγησε τις πράξεις του, αντιμετωπίζει διώξεις για αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και για συλλογή και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί στην αρμόδια ανακρίτρια την Τετάρτη.

Ο συνήγορός του, Γιώργος Κοκοσάλης, τόνισε ότι ο εντολέας του έχει μετανιώσει οικτρά για τις πράξεις του, τις οποίες χαρακτήρισε ανόητες και τις απέδωσε σε στιγμή ανθρώπινης αδυναμίας. Ανέφερε ότι ζητάει συγνώμη και από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει