Ατελείωτες ουρές έξω από το γήπεδο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ “ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ”

338

Εκτός από την πίκρα της ήττας ο κόσμος του ΟΦΗ που πήγε στο γήπεδο υπέστη και μια απίστευτη ταλαιπωρία. Για μια ακόμα φορά και παρά το γεγονός ότι ο κόσμος συμμορφώθηκε και πήγε από νωρίς στα Καμίνια το σύστημα με τα τουρνικέ δεν δούλεψε καλά με αποτέλεσμα ο κόσμος να περιμένει για ώρες με τις ουρές να είναι τεράστιες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα 15λεπτο πριν από την έναρξη του αγώνα πάνω από 1.500 άτομα  περίμεναν έξω από το γήπεδο και τελικά μετά από παρέμβαση των διοικούντων δόθηκε η εντολή να μπουν ξεπερνώντας τον έλεγχο των τουρνικέ.

Το γήπεδο είχε πάνω από 7000 κόσμου μεταξύ των οποίων και 600 φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην θύρα 6. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή και ο κόσμος του ΟΦΗ παρά την πίκρα του χειροκρότησε στο τέλος τους παίκτες.

ο Ηλίας Πουρσανίδης που ήταν στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ

Ικανοποίηση Μπούση

Η εικόνα στις εξέδρες ικανοποίησε και τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας Μιχάλη Μπούση ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τον παλμό της  θύρας 4.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Ηλίας Πουρσανίδης που ήταν στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ ενώ αναμένονται αυτή την εβδομάδα ξανά οι Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς.

Η κίνηση του Πασχαλάκη αμέσως μετά το 1-2 να δείξει τον… ανδρισμό του μπροστά στη θύρα 1 πυροδότησε αντιδράσεις.
Απρέπεια Πασχαλάκη

Η κίνηση του Πασχαλάκη αμέσως μετά το 1-2 να δείξει τον… ανδρισμό του μπροστά στη θύρα 1 πυροδότησε αντιδράσεις.

Ο κόσμος τον αποδοκίμασε αλλά ευτυχώς δεν ξέφυγε από τα όρια.

Ο διαιτητής πάντως άφησε ατιμώρητο τον Έλληνα γκολκίπερ ο οποίος όμως κινδυνεύει να κληθεί σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή από το βίντεο του αγώνα.

Την αναμέτρηση ΟΦΗ-ΠΑΟΚ παρακολούθησε και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός μαζί με τον αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά.

Η συγγνώμη Καραμπετάκη

Δηλώσεις λόγω της τιμωρίας Παπαδόπουλου έκανε ο συνεργάτης του Νίκος Καραμπετάκης ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και του ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη.

Τον θέλουμε και στη συνέχεια κοντά μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά».

Ο αρχηγός Ανέστης Νάστος ζήτησε από τον κόσμο να είναι μαζί και στις χαρές και στις λύπες: “Τον κόσμο τον ζω τρία χρόνια, είναι απίστευτος. Νομίζω ότι για να πάμε μπροστά πρέπει να είμαστε μαζί και στις χαρές και στις λύπες”.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός μαζί με τον αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει