ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: Θα αποδοκιμαστεί με το μηδενικό έργο

185

«Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Χανιά ήταν αναμενόμενο ότι θα διαρκέσει λίγες ώρες, αφού όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αφορούσε τον έλεγχο υλοποίησης των εξαγγελιών του στο Περιφερειακό Συνέδριο, οι οποίες παραμένουν ακόμη εξαγγελίες».

Αυτό τονίζει με γραπτή ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη.  «Κανένα έργο στην Κρήτη δεν έχει δημοπρατηθεί ούτε ξεκινήσει  από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» αναφέρει επίσης ο κ. Κεγκέρογλου και προσθέτει:

«Ό,τι υλοποιείται ακόμα και σήμερα αφορά προγραμματισμό και χρηματοδότηση από προηγούμενες Κυβερνήσεις.

-Το Κέντρο Υγείας στο Δήμο Χανιών, κατασκευάστηκε τα προηγούμενα χρόνια  και αντί να το  στελεχώσουν  για να λειτουργήσει ως σύγχρονο Κέντρο Υγείας Αστικού τύπου, το μετέτρεψαν  σε ΤΟΜΥ.

-Τέσσερα (4) χρόνια τώρα δεν δημοπρατήθηκε κανένα τμήμα του ΒΟΑΚ, ενώ από τον υποτιθέμενο σχεδιασμό και την προβλεπόμενη τριχοτόμησή του,αποκλείονται 50 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων και το τμήμα Άγιος Νικόλαος – Σητεία.

Να είναι σίγουρος ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του ότι τον επόμενο έλεγχο υλοποίησης των εξαγγελιών θα τον κάνουν οι ίδιοι οι πολίτες και στις ερχόμενες εκλογές θα τον αποδοκιμάσουν για  το  μηδενικό του έργο».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει