Ηρακλειώτες στο  Παγκόσμιο Ιστιοπλοΐας J-24…

Ο ΙΟΗ ΜΕ ΤΟ “ΑΝΑΣΣΑ” ΚΑΙ Ο Ν.Ο. ΓΑΖΙΟΥ  ΜΕ ΤΟ “MINOAN SPIRIT” ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

5,042

Δύο ηρακλειώτικα σκάφη συμμετέχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας J-24 που γίνεται στην Ιταλία.
Ο αγώνας διοργανώνεται στη Riva Del Garda με τη συμμετοχή 89 πληρωμάτων από όλο τον κόσμο.
Οικοδεσπότης της διοργάνωσης είναι ο όμιλος Fraglia Vela Riva σε συνεργασία με την Ιταλική και J/24 International Class Association και την Ιταλική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Για πρώτη φορά στα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια, 4 ελληνικές ομάδες συμμετέχουν στον αγώνα.

Το πλήρωμα Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Γαζίου
Το πλήρωμα του Ναυτικού Ομίλου Γαζίου

Οι ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν είναι η ομάδα ΑΝΑΣΣΑ του Ι. Ο. Ηρακλείου, με κυβερνήτη τον Ν. Καπνίση και πλήρωμα τους Ν. Βερβελάκη, Ε. Παπαδοβασιλάκη,, Μ. Σουρλίγγας, Ε. Συγγελάκη, και Ν. Σπίγγο, η ομάδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ με κυβερνήτη τον Α. Ταγαρόπουλο και πλήρωμα τους Π. Αϊδινίδη, Δ. Κόκκορη, Ν. Μαύρο, και Γ. Φάκα, η ομάδα του JMANIA του Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου με κυβερνήτη τον Γ. Παναγιωτίδη και πλήρωμα τους Ο. Βέργου, Χ. Κυφίδη, Κ. Σκοτίδα και Κ. Τριδημα, και η ομάδα του MINOAN SPIRIT του Ν.Ο.Γαζίου Κρήτης με κυβερνήτη τον Α. Παλλήκαρη και πλήρωμα τους Ε. Ατζολετάκη, Σ. Θεόχαρη, Ν. Καρυωτάκη και Ν. Πετρουλάκη.

Τόσο η συμμετοχή ρεκόρ στο σύνολο των σκαφών όσο και η συμμετοχή ρεκόρ των ελληνικών σκαφών αναδεικνύει τη διαχρονική αξία της κλάσης σκαφών J24 και προμηνύει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πάτρα το 2019.

Για ακόμα μία φορά και για όλο το έτος του 2018, η διοίκηση και τα μέλη της Ελληνικής Κλάσης Σκαφών J24 ευχαριστούν θερμά την ANEK LINES για την ευγενή τους χορηγία και τη συνεχή διευκόλυνση της μεταφοράς των σκαφών και των πληρωμάτων.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει