Επίσημη η μετακόμιση του ΟΦΗ στα Δύο Αοράκια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

299

Έδωσαν τα χέρια οι άνθρωποι του ΟΦΗ με τον πρόεδρο της εταιρείας αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, προκειμένου η ομάδα μπάσκετ να χρησιμοποιεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο το κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Στη συνάντηση που έγινε χθες το πρωί, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Μανώλη Αλεξάκη, έτσι ώστε η ομάδα να μετακομίσει άμεσα στο πιο σύγχρονο κλειστό της Περιφέρειας, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και στη συνέχεια για τους αγώνες της Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Βαρδαβάς δήλωσε: «Ο ΟΦΗ γυρίζει σελίδα και βάζει τον πήχη ψηλά. Πρώτο βήμα ήταν η ενίσχυση της νέας διοίκησης στο μπάσκετ με ξεκάθαρους ρόλους, δεύτερο η διατήρηση σημαντικών παικτών για την ομάδα και η ενίσχυση με νέους. Η αλλαγή έδρας και η μετακόμιση. Σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της χώρας και σίγουρα το καλύτερο περιφερειακό ολοκληρώνει τις προϋποθέσεις για μια καλή πορεία».

Από την πλευρά του ο κ. Αλεξάκης τόνισε: «Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για το μπάσκετ του ΟΦΗ. Έχουμε απόλυτη συνείδηση της απόφασης που πήραμε, προκειμένου τη νέα αγωνιστική περίοδο να χρησιμοποιήσουμε ως έδρα της ομάδας το κλειστό στα Δύο Αοράκια. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, γιατί μας επέτρεψε να κάνουμε αυτό το βήμα, που θα δώσει νέα ώθηση στο τμήμα συνολικά.

Αφενός τα Δύο Αοράκια δίνουν τη δυνατότητα στην ανδρική ομάδα να αναπτυχθεί και να διεκδικήσει την άνοδο και την επιστροφή στις μεγαλύτερες κατηγορίες μέσα από το συνολικό πλάνο που έχουμε εκπονήσει και αφετέρου δίνουν τη δυνατότητα στις ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου να χρησιμοποιούν ολόκληρη τη χρονιά περισσότερο το κλειστό του ΒΑΚ, δίνοντας χώρο για μεγαλύτερη ανάπτυξη των υποδομών. Ελπίζουμε αυτή την προσπάθεια να την αγκαλιάσει τόσο ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ όσο και το μπασκετικό κοινό του Ηρακλείου».

Τέλος, ο υπεύθυνος οικονομικών της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ Τάκης Χωραΐτης σημείωσε: «Η ομάδα μετακομίζει στο στολίδι της πόλης αφήνοντας το ιδιόκτητο παλατάκι του ΒΑΚ στις υποδομές της που τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει τους 400 αθλητές και οι ανάγκες στέγασης των τμημάτων είχαν αρχίσει να γίνονται βραχνάς για τη διοίκηση.

Πιστεύουμε ότι ο μπασκετικός κόσμος της πόλης θα στηρίξει την προσπάθεια για να οδηγηθεί η ομάδα σε κατηγορία αντάξια τους ονόματός της».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει