ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Νεαρός ναυαγοσώστης το πτώμα της γέφυρας

Τι οδήγησε στον θάνατο τον ναυαγοσώστη

2,387

Σε έναν 24χρονο ναυαγοσώστη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε νωρίς χθες το πρωί κάτω από τη γέφυρα του Παλαιόκαστρου, το οποίο είδε τις πρώτες πρωινές ώρες ένας κάτοικος της περιοχής και ενημέρωσε τις Αρχές.

Για την Αστυνομία που διερευνά τα αίτια του θανάτου του άτυχου νέου, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, αν και εξετάζεται κυρίως το σενάριο να πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς «ο 24χρονος πάλευε με τους δικούς του δαίμονες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην «Π» άτομο που τον γνώριζε.

Αστυνομικές πηγές πάντως ανέφεραν ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει αποκλειστεί ακόμα κάποιο από αυτά, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έρευνα, η οποία εκτιμάται ότι θα ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου του.

Ο Ε.Τ. ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, που συχνά κλεινόταν στον εαυτό του, ενώ αγαπούσε τη θάλασσα και για το λόγο αυτό επέλεξε να ασχοληθεί με τη ναυαγοσωστική.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή λεωφόρο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε υποστεί μεγάλες ζημιές, ο ίδιος όμως δεν είχε τραυματιστεί.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει