Θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Κριθινάκη

ΠΕΝΘΕΙ Η ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

509

Η ηρακλειώτικη διαιτησία πενθεί τον χαμό του Γιάννη Κριθινάκη, ο οποίος “έφυγε” στα 53 του χρόνια, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες.

Ο εκλιπών ήταν εκπαιδευτικός και αξιολογημένος διαιτητής για πολλά χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες μέχρι και τη Β’ Εθνική τη δεκαετία του ’90 ενώ διετέλεσε επίσης τρία χρόνια βοηθός Α’ Εθνικής και δύο χρόνια τέταρτος διαιτητής σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Τα τελευταία χρόνια ήταν παρατηρητής διαιτησίας στον τοπικό Σύνδεσμο. Ήταν παντρεμένος με τη Σίσσυ Κουναλάκη (κόρη του παλαίμαχου διαιτητή Γιώργου Κουναλάκη και αδερφή του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου Κώστα Κουναλάκη) και είχε αποκτήσει δύο κόρες. Το 2014, ως ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τέθηκε επικεφαλής μίας δημοτικής κίνησης που διεκδίκησε τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης στα θέματα Αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης:

”Σήμερα αποχαιρετούμε για τη γειτονιά των Αγγέλων, έναν Πολυτάλαντο Συμπολίτη μας, έναν Επιστήμονα, έναν Αξιόλογο Παιδαγωγό.

Ο Γιάννης Κριθινάκης κατάφερε να γίνει σπουδαίος, Απαραίτητος, Αγαπητός και Εξαίρετος Σύζυγος, Πατέρας, Φίλος και Συνεργάτης, αφήνοντας τη δική του ξεχωριστή πινελιά στην Κοινωνία μας.Ο θάνατός του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη και αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον  Αθλητικό Κόσμο  της Κρήτης και όχι μόνο. Εκφράζω τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην Οικογένειά του και ο Θεός να τον Αναπαύσει.”

Με ανακοίνωσή τoυς, η ΕΠΣΗ και ο ΠΟΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Κριθινάκη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 11.30 στο αγαπημένο χωριό του, την Παναγιά Πεδιάδος, όπου διετέλεσε ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Θερμά συλλυπητήρια από την αθλητική «Π» στους οικείους του.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει