ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κρίσιμη μέρα για τις ανανεώσεις

257

Θέμα χρόνου είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Ηρόδοτο, σχετικά με το πολύ σημαντικό ζήτημα των ανανεώσεων που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της Β’ Εθνικής.

Η επιτροπή μεταγραφών των «κυανόλευκων» που πραγματοποιεί τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές έχει κάνει τις αντιπροτάσεις της και ίσως σήμερα να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες είναι οι περιπτώσεις που έχει διαπιστωθεί απόσταση στο οικονομικό και καταβάλλεται προσπάθεια να γεφυρωθεί.

Άλλωστε η επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι να παραμείνει ο κορμός που την οδήγησε στην επιτυχία και πιθανότατα αυτό θα συμβεί.

Δεδομένο είναι πάντως ότι ακόμα και αν υπάρξουν 2-3 απώλειες από τις μη προβλεπόμενες, αυτές θα αναπληρωθούν με αξιόλογες μεταγραφές καθώς ουδείς είναι αναντικατάστατος…

Στο ζήτημα της ενίσχυσης της ομάδας, εκτός από τον Δαμιανάκη που ουσιαστικά έχει αποδεχθεί την πρόταση που του κατατέθηκε, παίκτης του Ηροδότου θα πρέπει να θεωρείται ξανά ο Γιώργος Μυλωνάς. Ο ακραίος επιθετικός, μετά από ένα «διάλειμμα» στον ΠΑΝΟΜ, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Αλικαρνασσό.

Να σημειωθεί ότι αρχικά ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει να παραμείνει γι’ άλλη μια χρονιά στα Μάλια αλλά τελικά η διοίκηση του ΠΑΝΟΜ έδωσε την συγκατάθεσή της για την επιστροφή του στον Ηρόδοτο.

Από κει και πέρα, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια προχωρημένη περίπτωση παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον για ορισμένους ποδοσφαιριστές όπως ο Παπατόλιος που αποδεσμεύτηκε από τον ΟΦΗ και ο Αυγενικού (παλαιότερα του Εργοτέλη) που έπαιξε πέρσι στη Ρόδο.

Στο μέτωπο των διοικητικών, εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα καθώς αναμένεται η άφιξη στο Ηράκλειο (24/7) του Αιγύπτιου επιχειρηματία από την Αλεξάνδρεια, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον να επενδύσει στον Ηρόδοτο.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ηροδότου κ. Σωκιανό και από αυτό το τετ α τετ, θα φανεί εάν η συγκεκριμένη περίπτωση προχωρήσει ή όχι. Πάντα φυσικά υπάρχουν και οι εναλλακτικές λύσεις που δουλεύονται παράλληλα….

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει