ΣΚΑΚΙ: Ξεχωριστή χρονιά για τον ΠΟΑ

528

Η τελική εκδήλωση του τμήματος σκάκι του ΠΟ Ατσαλένιου έγινε προχθές στον φιλόξενο χώρο του μεζεδοπωλείου “Οίνος και Γεύσεις”.

Μια ξεχωριστή χρονιά για την ομάδα, όπου στην 2η χρονιά από την ίδρυσή της είχε 2 πρωταθλήτριες Κρήτης ενώ τερμάτισε με άνεση στην 4η θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη σύνθεσή της σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα είχε 6 με 8 παιδιά (όταν η πλειοψηφία χρησιμοποιούν 5!), κάνοντάς την με διαφορά τη νεαρότερη ομάδα σε όλες τις κατηγορίες στην Κρήτη και δίνοντας το στίγμα ότι αυτή η επιτυχία είναι μόνο η αρχή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι έγιναν 2 τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) – ένα για τα παιδιά του αγωνιστικού, ένα του προ-αγωνιστικού επιπέδου, ενώ ένα επιπλέον τουρνουά έγινε για τα παιδιά προνηπιακής και νηπιακής ηλικίας. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα και επιπλέον δώρα, παιχνίδια και βιβλία.

Επίσης έγιναν και οι απονομές για τα 4 γκρουπ των εσωτερικών πρωταθλημάτων κανονικού χρόνου που διήρκησαν από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο και συμμετείχαν συνολικά 38 παιδιά.

Τα μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις του γηπέδου ΠΟΑ και ξεκινάνε στις 24 Αυγούστου. Πληροφορίες στον προπονητή και έφορο της ομάδας κ. Εμμανουηλίδη Κωνσταντίνο στα: 6973770228, [email protected]” αναφέρει ανακοίνωση του ΠΟΑ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει