ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επιτυχίες του ΝΟΓΚ στο Πανελλήνιο

371

Με επιτυχίες επέστρεψαν οι μικροί ιστιοπλόοι του ΝΟΓΚ απο το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων.

Οι επιτυχίες του Ναυταθλητικού Όμιλου Γαζίου Κρήτης στα πανελλήνια πρωταθλήματα συνεχίστηκαν και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων, με την Ιωάννα Πετυχάκη και τον Πέτρο Καλογεράκη να καταφέρνουν να τραβήξουν τα βλέμματα.

Πιο συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο κύπελλο για σκάφη Optimist που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο Γαλαξίδι, για παιδιά ηλικίας 11 ετών, ο ΝΟΓΚ για άλλη μια φορά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα, με την Ιωάννα Πετυχάκη να καταλαμβάνει τη 8 θέση στα κορίτσια και τον Πέτρο Καλογεράκη την 61η θέση στα αγόρια από σύνολο 277 αγωνιζόμενων.

“Το ΔΣ του ΝΟΓΚ συγχαίρει την Ιωάννα και τον Πέτρο αλλά και τον προπονητή Ανδρέα Σηφάκη, ο οποίος βρίσκεται πίσω από όλες τις επιτυχιές των αθλητών του ΝΟΓΚ.

Επιπλέον ο ΝΟΓΚ οργανώνει καλοκαιρινό camp ιστιοπλοΐας από τις 2 έως στις 13 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του στο λιμανάκι της Παντάνασσας, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:30 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να μυηθούν στην ιστιοπλοϊα και τα αθλήματα της θάλασσας. Περισσότερα στο www.nogk.gr” αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει