Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον Εμπορικό Σύλλογο

215

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την μικρή επιχείρηση» πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής εκπαίδευσης «ΕΡΜΕΙΟΝ +» του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν φυσική παρουσία σε χώρο εκπαίδευσης, αλλά όλη η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του ΕΡΜΕΙΟΝ+.  Για κάθε άτομο που θα εγγράφεται στην πλατφόρμα θα πρέπει να υπάρχει απαραίτητα διαφορετικό email, καθώς επίσης αυτό να είναι και ενεργό διότι η επικοινωνία, ως επί το πλείστον, θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Μετά την καταχώρηση των εκπαιδευομένων στην πλατφόρμα, θα τους αποσταλεί στο email τους το «όνομα χρήστη» και ο «κωδικός» με τα οποία θα κάνουν εισαγωγή στο σύστημα. Θα υπάρχει ένας χρονικός περιορισμός, περίπου 20 ημέρες, μέσα στον οποίο θα πρέπει οι εκπαιδευόμενοι να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της περιόδου αυτής θα καθοριστεί με την  εγγραφή τους στο σύστημα και θα τους αποσταλεί στο email τους μαζί με ένα εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας.

Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης θα απενεργοποιείται η δυνατότητά τους να παρακολουθούν το πρόγραμμα. Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα από όλους θα εκδίδονται και οι  βεβαιώσεις παρακολούθησης, τις οποίες οι εκπαιδευόμενοι θα παραλάβουν από τα γραφεία του συλλόγου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες αλλά και σε υπαλλήλους των επιχειρήσεων.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, Καντανολέων και Μινωταύρου κ. Κελεσή Δέσποινα  τηλ.& fax  2810-226150, email: [email protected].

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει