Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση στο Talos Plaza

Με τον πιο θεαματικό τρόπο άνοιξε   το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου ο κύκλος των εκδηλώσεων που θα παρουσιάσει στο Talos Plaza το Ενυδρείο Κρήτης.

Οι πολύ άξιοι  εκπρόσωποι του Τμήματος Εκπαίδευσης του CRETAQUARIUM Νίκος Χαλεπάκης, Δανάη Αντωνιάδη και Μιχάλης Φουργιαλάκης,  φρόντισαν να δημιουργήσουν το πιο…θαλασσινό σκηνικό για να υποδεχθούν και τις 2 ημέρες των εκδηλώσεων μικρούς και μεγάλους, που ανταποκρίθηκαν πολύ θερμά στην πρόσκληση των διοργανωτών.

 ο κύκλος των εκδηλώσεων που θα παρουσιάσει στο Talos Plaza το Ενυδρείο Κρήτης.

Η περιγραφή των δρώμενων ανήκει στους ίδιους:

«Ήταν ένα  πάρα πολύ επιτυχημένο διήμερο, καθώς και τα δύο απογεύματα που βρεθήκαμε στο Talos Plaza  η συμμετοχή του κοινού και η ενέργεια με τη οποία μας προσέγγισαν ταυτίστηκε με τη δική μας.

Παρατηρήσαμε μικροσκοπικούς  θαλάσσιους οργανισμούς με τα μικροσκόπια του Ενυδρείου. Μια βουτιά με τη βοήθεια στις τεχνολογίας μες τις δεξαμενές του, χωρίς να βραχούμε καθόλου! Η πιο πρόσφατη εφαρμογή που φέραμε στο Talos Plaza λέγεται «επαυξημένη πραγματικότητα» και με τη βοήθειά της εξετάσαμε τους θαλάσσιους  χαρακτήρες του Ενυδρείου Κρήτης.

Με τη φαντασία και την τεχνολογία να καλπάζουν
Με τη φαντασία και την τεχνολογία να καλπάζουν

Έχουμε 5 χαρακτήρες:  την Κετώ  καρχαρία, Μίκα ιππόκαμπο, Οκτάπους το χταπόδι, Πουφ το μπαλόψαρο και το βαθυσκάφος του ΕΛΚΕΘΕ.

Κάναμε παιχνίδια, χορέψαμε,  ζωγραφίσαμε τον βυθό της φαντασίας  μας, μεταμορφωθήκαμε όλοι σε πολύχρωμους καρχαρίες…».

Οι εκδηλώσεις του Ενυδρείου Κρήτης θα συνεχιστούν στο Talos Plaza το Σάββατο  16 και την Κυριακή  17 Ιουνίου 2018, με ώρα έναρξης τις 6.00 το απόγευμα.

Για να έχουν όλοι τη σπάνια ευκαιρία να ταξιδέψουν στα μυστικά της θαλάσσιας ζωής και των υπέροχων όντων της, μέσα από την εμπεριστατωμένη  καθοδήγηση της ομάδας εκπαίδευσης του Ενυδρείου Κρήτης.