Ταξίδι στην Κύπρο

606

Ένα υπέροχο ταξίδι υγείας και ευεξίας απόλαυσε το  1o ΕΠΑΛ Ηρακλείου που υλοποίησε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1 με τίτλο «Κατάρτιση Εκπαιδευομένων σε νέες τεχνικές ευεξίας τουριστών ( spahospitality) και με κωδικό σχεδίου 2017-1-EL01-ΚΑ102-035409 στην όμορφη Κύπρο.

Στόχος της συγκεκριμένης εκπαίδευσης ήταν οι εκπαιδευόμενοι να αφομοιώσουν το είδος του επαγγέλματος του “spa therapist” και να είναι σε θέση να αναβαθμίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους μέσα στον χώρο εργασίας του spa, να διαχειρίζονται αρτιότερα τους πελάτες τους, τους τρόπους πωλήσεων των υπηρεσιών τους, των προϊόντων τους και την ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου δηλαδή την ισότιμη εκτίμηση της ψυχής και του πνεύματος.

Στην Κύπρο ταξίδεψε το 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου

«Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο, Αγ Νάπα ήταν μερικοί από τους σταθμούς του ταξιδιού μας, που εκτός από το πρόγραμμα κατάρτισης, στον ελεύθερο χρόνο οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν σε διάφορα μουσεία, μοναστήρια, αξιοθέατα του νησιού (Αρχαιολογικό Μουσείο Κύπρου, Λεόντειος Πινακοθήκη, Μοναστήρι του Κύκκου, Αγ. Νάπα κ.λπ).

Εταίρος του προγράμματος (φορέας υποδοχής) ήταν η SymakoMob, με μεγάλη εμπειρία στην κατάρτιση, τον συντονισμό και τη διοργάνωση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμμετέχοντες.

Δεκαοκτώ μαθήτριες του Τομέα Υγείας Πρόνοιας & Ευεξίας, της ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης, μέσω του σχεδίου κινητικότητας, απέκτησαν νέες γνώσεις- τεχνικές, ευκαιρίες, ανέπτυξαν μοναδικές εμπειρίες και διεύρυναν τους ορίζοντές τους στο εξωτερικό. Η εμπειρία για τις μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου ήταν μοναδική και θα τη θυμούνται για πάντα!» αναφέρουν οι άνθρωποι του σχολείου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει