ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ: Κορυφαίος όμιλος ο ΝΟΓΚ

497

Με πολλά μετάλλια, επιτυχίες και χαμόγελα επέστρεψε η αποστολή του ΝΟΓΚ απο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που έγινε στην Άνδρο.

Μετά από έναν τριήμερο αγώνα με ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες οι αθλητές του ΝΟΓΚ με τη μοναδική καθοδήγηση των προπονητών τους, κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλια και θέσεις τέτοιες ώστε να αναδειχθεί  ο ΝΟΓΚ «Πολυνίκης Όμιλος της Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης».

Στη γενική Optimist η Βάσω Βλαχάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Θωμάς Κοβατζής το χάλκινο, στη γενική κοριτσιών η Βάσω Βλαχάκη πήρε το χρυσό ενώ στη γενική αγοριών Optimist o Θωμάς Κοβατζής επίσης πήρε το χρυσό. Η Ιωάννα Πετυχάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία 11χρονων κοριτσιών ενώ στην ίδια κατηγορία η Έλλη Δασκαλάκη ήρθε 3η.

Από σύνολο 113ων αθλητών και αθλητριών στην κατηγορία Optimist η Βάσω Βλαχάκη κατέκτησε την 1η θέση, ο Θωμάς Κοβατζής την 3η, η Μαρία Σκουλούδη την 9η, ο Αλέξανδρος Κουκουτσάκης της 11η, η Ιωάννα Πετυχάκη την 13η, η Δέσποινα Μαμουλάκη την 34η, ο Αναστάσης Παπαμαστοράκης την 37η, ο Ανδρέας Τσατσάνης την 38η, ο Διονύσης Περισυνάκης την 43η, ο Μιχάλης Σκουλούδης την 46η, η Έλλη Δασκαλάκη την 53η, η Ελευθερία Σκουλούδη την 62η και ο Γιάννης Πετεκίδης την 91η. Στην κατηγορία Laser ο Κωστής Κουκουτσάκης κατέκτησε τη 13η θέση, ο Γιώργος Κουκουτσάκης την 18η θέση, ο Γιάννης Πλεξουσάκης της 34η και ο Ηλίας Πολίτης την 40ή.

Από τον αγώνα αυτό προκρίθηκαν για συμμετοχή σε αγώνα πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα οι Θωμάς Κοβατζής, Αλέξανδρος Κουκουτσάκης, Βάσω Βλαχάκη, Μαρία Σκουλούδη και Ιωάννα Πετυχάκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΓΚ συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές αλλά και τους προπονητές Ανδρέα Σηφάκη, Μάριο Ρούσση, Αγγελίνα Καβουσανού και Αλεξάνδρα Λαλιώτη για την εξαιρετική προετοιμασία και καθοδήγηση των αθλητών. Τέλος ευχαριστεί θερμά την Αρετή Καλλιβρούση για την οργάνωση και φιλοξενία της αποστολής, καθώς και την ΑΝΕΚ-SUPERFAST FERRIES για τη συνεχή στήριξη στις μετακινήσεις.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει