Έδειξαν το ταλέντο τους οι μικροί ιστιοπλόοι

ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΝΟΓΚ

536

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοικός αγώνας στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7 που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης στο λιμανάκι της Παντάνασσας στο Γάζι.

Ο καιρός ήταν ιδανικός για ιστιοπλοΐα προσελκύοντας πολλές συμμετοχές από όλη την Κρήτη, χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους τους αθλητές και παρευρισκόμενους, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς ιστιοπλόους της Κρήτης να βρεθούν όλοι μαζί.

Στην κατηγορία Optimist γενική την πρώτη θέση έλαβε ο Νίκος Κοζωνάκης απο τον ΝΟΧ, τη δεύτερη θέση η Βάσω Βλαχάκη απο τον ΙΟΗ και την τρίτη θέση ο Θωμάς Κοβατζής απο τον ΝΟΓΚ. Ανάμεσα στα κορίτσια πρώτη ήταν η Βάσω Βλαχάκη (ΙΟΗ), δεύτερη η Ειρήνη Μαθιουδάκη-Χαβάκη (ΙΟΑΝ) και τρίτη η Ιωάννα Πετυχάκη (ΝΟΓΚ), ενώ στα αγόρια πρώτος ήταν ο Νίκος Κοζωνάκης (ΝΟΧ), δεύτερος ο Θωμάς Κοβατζής (ΝΟΓΚ) και τρίτος ο Παράσχος Μπίλας (ΙΟΧ).

Στην κατηγορία Optimist 11χρονα κορίτσια την πρώτη θέση έλαβε η Ιωάννα Πετυχάκη από τον ΝΟΓΚ, τη δεύτερη η Έλλη Δασκαλάκη από τον ΝΟΓΚ και την τρίτη η Ελευθερία Σκουλούδη από τον ΝΟΓΚ, ενώ στα 11χρονα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Νικήτας Μαστοράκης από τον ΙΟΑΝ, τη δεύτερη ο Αναστάσης Παπαμαστοράκης από τον ΝΟΓΚ και την τρίτη ο Άγγελος Νικολάου από τον ΙΟΧ.

Τέλος, στην κατηγορία Laser 4.7 την πρώτη θέση έλαβε ο Κωστής Κουκουτσάκης από τον ΝΟΓΚ, τη δεύτερη ο Γιάννης Μονιάκης από τον ΙΟΗ και την τρίτη ο  Λευτέρης Μασσαρος απο τον ΙΟΑΝ.

Το ΔΣ του ΝΟΓΚ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαριστεί τους προπονητές, τις επιτροπές αγώνα και ενστάσεων, τις λιμενικές αρχές και όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και τους χορηγούς της FoodPro (yasoulvaki, Pastarella), ζαχαροπλαστεία Σαβοϊδάκης, Super Market Χαλκιαδάκης που στήριξαν τη διργάνωση της γιορτής της απονομής, όπως και τους Cosmos Sport, Superfast-ANEK Lines για τη συνεχή στήριξη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει