ΑΡΧΑΝΕΣ: Το μαγικό ταξίδι από το “εγώ” στο “εμείς”

487

Με χαμόγελα επιτυχίας και ικανοποίησης ολοκληρώθηκε ένα αλλιώτικο εκπαιδευτικό ταξίδι γνώσης και  αναστοχασμού, «Από τη μοναχικότητα του “Εγώ” στον γονιμοποιό κύκλο του “Εμείς” στη σχολική μονάδα»!

Συνοδοιπόροι σ’ αυτό το ομαδικό ταξίδι -μία ημερίδα και τρία απογευματινά σεμινάρια- ήταν οι σχολικές σύμβουλοι της 5ης και 9ης Περιφέρειας κ. Στέλλα Κουτσουράκη και κ. Ανδρονίκη Σπαθάρακη, ο σχ. σύμβουλος κ. Αντώνης Μπερκούτης, ο περιφερειακός σύμβουλος – εντεταλμένος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κώτσογλου Κυριάκος, οι δ/ντές του 1ου και 2ου Δημ. Σχ. Αρχανών κ. Χάρης Καπετανάκης και κ. Κώστας Παραδεισανός και οι εκπαιδευτικοί των   σχολείων.

ένα αλλιώτικο εκπαιδευτικό ταξίδι γνώσης και αναστοχασμού, «Από τη μοναχικότητα του “Εγώ” στον γονιμοποιό κύκλο του “Εμείς” στη σχολική μονάδα»!
Ένα αλλιώτικο εκπαιδευτικό ταξίδι γνώσης και αναστοχασμού έγινε στις Αρχάνες

«Οι σ/ντές και οι εκπαιδευτικοί νιώθουμε ευτυχείς που συμπορευθήκαμε με τις δημιουργικά ανήσυχες σχολικές συμβούλους Στέλλα και Ανδρονίκη, καθώς και με τον ακούραστο μαχητή της προσφοράς, τον εισηγητή Κυριάκο!

Οι πρωτοβουλίες, η συνεργασία και ο πλούτος ιδεών συνδιαμόρφωσαν και εμπλούτισαν τις εμπειρίες μας, αγγίζοντας εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά το τέλειο!

Ευχαριστούμε θερμά τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τους αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη και Χανίων κ. Βουλγαράκη Απόστολο, για την υποστήριξη της διοργάνωσης των σεμιναρίων.

Θερμές ευχαριστίες στις σχολικές συμβούλους κ. Στέλλα Κουτσουράκη και κ. Ανδρονίκη Σπαθαράκη και τον σχολικό σύμβουλο κ. Αντώνη Μπερκούτη, τον περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης κ. Κυριάκο Κώτσογλου, καθώς και τους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς του 1ου και 2ου Δημ. Σχ. Αρχανών, γι’ αυτό το πολύτιμο και ομαδικό εκπαιδευτικό ταξίδι γνώσης και αναστοχασμού, από τη μοναχικότητα του “Εγώ” στον γονιμοποιό κύκλο του “Εμείς”» αναφέρουν οι διευθυντές του 1ου και 2ου Δημ. Σχ. Αρχανών, Χάρης Καπετανάκης και Κώστας Παραδεισανός.

Κλείνουν με το εξής σύνθημα:

«Ασπρόμαυρο ‘ναι το “Εγώ”

κι ας τ’ αφήσουμ’ όξω

κι όλοι “Εμείς” να γίνουμε

ένα ουράνιο τόξο!».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει