Δόθηκε το σύνθημα για τα Χριστούγεννα στο Γάζι

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Μ. ΚΑΤΣΑΜΑΝΗ

352

Στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη του Γαζίου ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και τα στελέχη της δημοτικής Αρχής έδωσαν το σύνθημα και ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Άγιος Βασίλης με πολλούς από τους ήρωες της Disney, οι οποίοι έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τα τρενάκια και τα παιχνίδια από το λούνα παρκ «Κατερίνα», το αγαπημένο σε όλους Σοκολατόσπιτο με τις λαχταριστές του δημιουργίες.

Χριστούγεννα στο Γάζι: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Μ. ΚΑΤΣΑΜΑΝΗ Οι σπουδαστές του Τμήματος Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρόσφεραν μια δημιουργική συνταγή με έντονο άρωμα Κρήτης, από ριζότο με γλυκιά κολοκύθα, σταφίδες, απάκι, κάστανα και κρητική γραβιέρα, και οι σπουδαστές των Τμημάτων Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής παραδοσιακούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα, οι σπουδαστές των Παιδαγωγικών Τμημάτων δημιουργική απασχόληση για παιδιά μέσα από τη ζωγραφική και το παιχνίδι, καθώς και οι σπουδαστές από τα Τμήματα Αισθητικής πρόσφεραν υπηρεσίες γιορτινού make up σε μικρούς και μεγάλους.

Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς ήταν επίσης πολύ πλούσιο, με την Παιδική Δημοτική Χορωδία του Δήμου Μαλεβιζίου, τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου, τη χορωδία του ΚΔΑΠ και του ΚΑΠΗ Γαζίου να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Αγίας Μαρίνας, Δαμάστας, Κορφών και «Αορείτες», το μουσικό συγκρότημα των Μενέλαου, Γιώργου, Νίκου Νταγιαντά και Μανόλη Μιχαλάκη, καθώς και το μουσικό συγκρότημα του Γιάννη Μακρυδάκη να ψυχαγωγούν και να διασκεδάζουν όλο τον κόσμο.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και τα στελέχη της δημοτικής Αρχής μοίρασαν συμβολικά δωράκια σε όλα τα παιδιά, ενώ στελέχη του Δήμου Μαλεβιζίου κερνούσαν όλο το βράδυ ρακί, παραδοσιακές δίπλες και άλλα χριστουγεννιάτικα εδέσματα το κοινό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει