ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩIΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, οπότε και διεξάγονται οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

Η γενική συνέλευση του κλάδου θα γίνει από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου, θα ακολουθήσει η ψηφοφορία έως τις 7.30 το βράδυ. Κατεβαίνουν οχτώ παρατάξεις, οι: Εκπαιδευτική Προοπτική-Κοινωνικό Δίκτυο για την Εκπαίδευση, Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών, Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, Αγωνιστική Παρέμβαση, Αριστερή Παρέμβαση- Συσπείρωση, Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών, Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτικοί Μπροστά.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή χρονιά η παράταξη Εκπαιδευτική Προοπτική είχε λάβει 344 ψήφους και δύο έδρες, η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Ηρακλείου (πρώην ΠΑΣΚ) 210 ψήφους με δύο έδρες, η παράταξη του ΠΑΜΕ 200 με δύο έδρες, η Αγωνιστική Παρέμβαση 192 ψήφους και μία έδρα, η Αριστερή Παρέμβαση 165 ψήφους με μία έδρα, η Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών (πρώην ΔΑΚΕ) 127 ψήφους και μία έδρα και οι Αγωνιστικές Κινήσεις με 110 ψήφους δεν είχε λάβει καμία έδρα στο Δ.Σ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει