Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία

2,489

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, οπότε και διεξάγονται οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

Η γενική συνέλευση του κλάδου θα γίνει από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου, θα ακολουθήσει η ψηφοφορία έως τις 7.30 το βράδυ. Κατεβαίνουν οχτώ παρατάξεις, οι: Εκπαιδευτική Προοπτική-Κοινωνικό Δίκτυο για την Εκπαίδευση, Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών, Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, Αγωνιστική Παρέμβαση, Αριστερή Παρέμβαση- Συσπείρωση, Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών, Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών και Εκπαιδευτικοί Μπροστά.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή χρονιά η παράταξη Εκπαιδευτική Προοπτική είχε λάβει 344 ψήφους και δύο έδρες, η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Ηρακλείου (πρώην ΠΑΣΚ) 210 ψήφους με δύο έδρες, η παράταξη του ΠΑΜΕ 200 με δύο έδρες, η Αγωνιστική Παρέμβαση 192 ψήφους και μία έδρα, η Αριστερή Παρέμβαση 165 ψήφους με μία έδρα, η Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών (πρώην ΔΑΚΕ) 127 ψήφους και μία έδρα και οι Αγωνιστικές Κινήσεις με 110 ψήφους δεν είχε λάβει καμία έδρα στο Δ.Σ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει