ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Πρωτιά Κοβατζή του ΝΟΓΚ στο “3ο Κύπελλο Π. Φαλήρου”

543

Με δύο αθλητές του πήρε μέρος στο “3ο Κύπελλο Optimist ΝΟΠΦ και τροπαίου Νίκου Σαρικαβάζη” που έγινε στην Αθήνα από το Π. Φάληρο, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης.

Πρόκειται για τους Θωμά Κοβατζή και τη Δέσποινα Μαμουλάκη οι οποίοι παρά τις αντίξοες και ασταθείς  καιρικές συνθήκες και τις υψηλού επιπέδου συμμετοχές, διακρίθηκαν κερδίζοντας την 1η θέση στη γενική κατάταξη των παίδων-κορασίδων με τον Θωμά Κοβατζή, ενώ η Δέσποινα Μαμουλάκη κατέκτησε την 12η θέση στις κορασίδες.

«Σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση με συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ελβετία που περισσότεροι από 150 μικροί ιστιοπλόοι άνοιξαν  πανιά έχοντας στο πλευρό τους ιστιοπλόους που έχουν τιμήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι βρέθηκαν  κοντά στα παιδιά δίνοντας τους τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες του 2016,  Παναγώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Πεκίνο, Βιργινία Κραβαριώτη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρέας Κοσματόπουλος, η πρωταθλήτρια Ελλάδας Αγγελική Σκαρλάτου ήταν  μόνο μερικοί από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του «3ου Κυπέλλου Optimist» αναφέρει ανακοίνωση του ΝΟΓΚ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει