ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Κυριαρχία του ΝΟΓΚ στο «10ο Κύπελλο Κρήτης Αριάδνη 2017»

572

Με μεγάλη επιτυχία, πολλά παιδικά χαμόγελα και ιδανικό καιρό για ιστιοπλοϊα, διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον ΙΟΗ το «10ο Κύπελλο Κρήτης Αριάδνη 2017».

Οι αγώνες αφορούσαν στις τρεις βασικές κατηγορίες: Optimist-Laser RDL-Laser 4,7, που έχουν αναπτυχθεί στην Κρήτη, με τους αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου να κυριαρχούν σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Μεταξύ των θεατών ήταν ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ο. κ. Δημητρακόπουλος και η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αναστασίου, οι οποίοι έκαναν τις απονομές στους πρώτους των τριών κατηγοριών με ένα πανί:  Κοζωνάκη Νίκο (Ν.Ο. Χανίων,  Optimist Γενική), Πετυχάκη Ιωάννα (ΝΟΓΚ, Optimist κορίτσια 11χρονα), Κουμπανάκη Γιάννη (ΝΟΓΚ, Laser 4.7).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των μικρών ιστιοπλόων του ΝΟΓΚ:

Optimist-Γενική

2) Θωμάς Κοβατζής.

3) Βάσω Βλαχάκη.

Optimist παίδες

1) Θωμάς Κοβατζής

2)  Αλέξανδρος Κουκουτσάκης

3) Διονύσης Περυσινάκης.

Optimist κορασίδες

1) Ιωάννα Πετυχάκη

2) Δέσποινα Μαμουλάκη

3) Έλλη Δασκαλάκη.

Optimist Αγόρια

2) Θωμάς Κοβατζής.

Optimist Κορίτσια

1) Βάσω Βλαχάκη

2) Μαρία Σκουλούδη.

 Laser 4.7

1) Γιάννης Κουμπανάκης

2) Κωστής Κουκουτσάκης.

Το Δ.Σ. του ΙΟΗ ευχαριστεί με ανακοίνωσή του όλους τους συντελεστές της επιτυχίας του αγώνα. Ειδικότερα τον πρόεδρο της επιτροπής αγώνα Γιώργο Σκλαβούνο, τον ιδιοκτήτη του σκάφους επιτροπής Μάκη Γενιτσαρίδη (και για τη συνεχή στήριξη της εταιρείας  στον ΙΟΗ), τους ανθρώπους στα φουσκωτά σκάφη: Σταύρο Σμυρλή, Γιάννη Πατεράκη, Δημήτρη Σφακιανάκη, Νίκο Βερβελάκη, Νίκο Κυπριωτάκη, Μαίρη Ανδριανάκη, Μάριο Τσικανδυλάκη, Αντώνη Γαβαλά,  τον πρόεδρο της επιτροπής ενστάσεων Σταύρο Σμυρλή, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ για τα έπαθλα και τα μπλουζάκια του αγώνα, την εθελοντική ομάδα διάσωσης, το Λιμεναρχείο Κρήτης και τον πρόεδρο του Ι.Ο.Χανίων Τάσο Νικολάου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει