επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

781

επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, πάει και ο Οκτώβριος, τελευταία μέρα σήμερα και η θερμοκρασία πέφτει όλο και περισσότερο. Μπορεί η κλιματική αλλαγή να κάνει τον χειμώνα μικρότερο, αλλά ευτυχώς δεν τον εξαφανίζει.

ΔΕΝ ξέρω αν… φέτος στο στρατώνα θα έχουμε βαρύ χειμώνα, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα νοικοκυριά που θα προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης θα είναι λιγότερα από πέρυσι και πρόπερσι.

ΕΠΙΣΗΣ οι ξυλόσομπες θα πολλαπλασιαστούν, αλλά το θέμα είναι τι και πόσο θα καίνε; Διότι κάποιοι συγκεντρώνουν από τώρα ξύλα προκειμένου ν’ ανάψουν τον χειμώνα της φωτιές της λαϊκής οργής!

ΑΛΛΑ μην τους παίρνετε και τοις μετρητοίς. Κάθε χρόνο τα ίδια λένε και στο τέλος χρησιμοποιούν τα ξύλα για τη θέρμανση.

ΑΝ ΔΕΝ έπιαναν τον επίδοξο δολοφόνο του Παπαδήμου, σύμφωνα με τη δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ, ακόμα θα ασχολιόμασταν με το μίνι της ευειδούς δασκάλας από το Ναύπλιο, που αναστάτωσε την παρέλαση!

ΟΥΤΕ οι απρέπειες των Χρυσαυγιτών στη Σαντορίνη για την Αλβανίδα μαθήτρια δεν έκαναν τόσο ντόρο. Θα μου πείτε, πού να παραβγεί τώρα το ρατσιστικό μπροστά στο σεξιστικό;

ΟΛΕΣ οι στάρλετ και οι σταρλετίτσες του Χόλυγουντ θυμούνται τώρα η μία μετά την άλλη ότι κάποια στιγμή έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του Γουάινσταϊν. Δεν έχω λόγο να τις αμφισβητήσω, αλλά τόσα χρόνια τι έκαναν και δεν μιλούσαν; Καριέρα;

ΟΥΤΕ στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο άλλαξε κάτι για τον Άκη Τοχατζόπουλο. Η ποινή κάθειρξης για τις χρυσές μίζες στα εξοπλιστικά παρέμεινε η ίδια. Την ίδια αντιμετώπιση είχαν και οι συγκατηγορούμενοί του.

ΑΜΑ το λέει ο Τόσκας, έτσι θα είναι. Οι Έλληνες, υποστηρίζει, ζουν σήμερα σε περιβάλλον τόσο ασφαλές που δεν είχαν ποτέ. Μπορείς τώρα να μην τον πιστέψεις;

ΠΑΝΤΩΣ οι εποχές έχουν αλλάξει. Κάποτε στα σπίτια έμπαιναν μύγες. Τώρα μπαίνουν σφήκες. Για την ώρα δεν τσιμπούν, απλά αυτοκτονούν, καθώς συνήθως τις βλέπουμε νεκρές στο πάτωμα!

ΑΥΤΟΙ οι Καταλανοί δεν ξέρουν τελικά τι θέλουν! Στο δημοψήφισμα αποφασίζουν παμψηφεί ανεξαρτησία και όταν βλέπουν ότι σφίγγουν τα γάλατα, διαδηλώνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους υπέρ της ενότητας! Θα μας τρελάνουν.

Ο ΗΓΕΤΗΣ της απόσχισης Κάρλες Ποτζδεμόντ είναι ήδη παρελθόν και ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του μήνυση. Εξαφανισμένος και από το γραφείο του και από το κόμμα. Κάποιοι λένε ότι έχει καταφύγει στις Βρυξέλλες.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει