Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς που πιάστηκαν με χασίς

332

Παράλληλες έρευνες σε Ηράκλειο και Χερσόνησο οδήγησαν στη στις συλλήψεις ενός 29χρονου Βούλγαρου κι ενός 40χρονου Αλβανού αντίστοιχα προχθές το απόγευμα.

Αναλυτικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλεί- ου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 γραμμάρια κάνναβης, ενώ συνελήφθη και ο 40χρονος σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του ΤΔΝ Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου. Από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί χρησιμοποιούσαν υπαίθριο χώρο (καβάντζα) στον οποίο απέκρυπταν ναρκωτικές ουσίες.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω σημείο  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16  αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά  152,3 γραμμάρια κάνναβης.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο αλλοδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 268,6 γραμμάρια κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και
  • 3 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του 40χρονου ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται  από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Και στην Ιεράπετρα

Στο μεταξύ ένας 23χρονος Βούλγαρος συνελήφθη στην Ιεράπετρα για κατοχή ναρκωτικών. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 111,5 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας. Ειδικότερα, κατόπιν ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, χθες (04.10.2017) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 23χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 111,5 γραμμάρια  κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει