Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

1,490

Τον τελευταίο καιρό τείνω να ξεχάσω τις πληρωμές των «χαρατσιών» και έχω ρίξει όλο το βάρος στις διεργασίες στον χώρο της «Κεντροαριστεράς». Δηλαδή όχι όλο, γιατί και τις εξαγγελίες των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ, τις θεωρώ κομβικής σημασίας για το μέλλον του… Ελληνισμού, αλλά κι εκείνη η δήλωση της Μισέλ Ασημακοπούλου –μεγάλη «αδυναμία» μου- που τηλεοπτικώς έκρινε ότι ο Σουλτς «τον ήπιε» στις εκλογές, αντί να χαιρετιστεί ως στροφή στη «λαϊκότητα» αντί του μισητού «λαϊκισμού» εκ μέρους της, χίμηξαν να τη λοιδορήσουν.

Η χώρα ζει κοσμογονία και, αν εκείνος ο κοντοστούπης, ο Κορεάτης Κιμ, δεν προκαλέσει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο το μέλλον της χώρας διαγράφεται «λαμπρό»! Το δήλωσε και ο συμπαθέστατος Ντάισελμπλουμ ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο –«ξεπουλήματός» μας- αλλά και οι «Αγορές» το προεξοφλούν.

Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε πόσο έχει αλλάξει το κλίμα και μέσα στο Κοινοβούλιο όπου οι κ.κ. Καμένος και Άδωνις συνομιλούν σύμφωνα με το πρωτόκολλο του

… Ζαμπούνη, με το «σεις» και με το «σας». Μόνο πιάνο δε συνοδεύει πια τις συνεδριάσεις της Βουλής, αλλά το σκέφτονται στο Προεδρείο.

Μέσα σε όλα αυτά παραιτήθηκε και ο πρώην βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» κος Μίχας, γιατί –λέει- δεν αντιπροσωπεύει πλέον το κόμμα, εκείνο –λέει- που… οραματίστηκε!

Τώρα μη ρωτήσετε τι «οραματίστηκε», γιατί δεν ξέρω ακριβώς, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.

Η επιχειρηματικότητα και το τραπεζικό σύστημα της χώρας τονώνονται, ενόσω οι φορολογούμενοι εξοντώνονται και την ίδια στιγμή που οι δανειστές μας εκτονώνονται. Τα πλοία στον Σαρωνικό «αδειάζουν» πετρέλαιο, άλλα μεταφέρουν ηρωίνη και άλλα κάνουν λαθρεμπόριο, στοιχεία που εξηγούν την «επανεκκίνηση» της… επιχειρηματικότητας. Τα σχολεία ξεκίνησαν κι ενώ φέτος έχουμε βιβλία και καθηγητές, δεν έχουμε σπίτια για να μείνουν οι καθηγητές, οι οποίοι στην Ελλάδα ομοιάζουν με «ήρωες» του Κουστουρίτσα από «τον καιρό των Τσιγγάνων», δηλαδή περιπλανώμενοι νομάδες που οσονούπω θα εγκαθίστανται σε ειδικά “Ηot spot” που θα δημιουργήσει το Υπουργείο Παιδείας.

Τέλος, ας προσέξουμε τις δημοσκοπήσεις του «Πρώτου Θέματος» και του «ΣΚΑΪ» που δείχνουν ότι η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεροποιηθεί στις 56 μονάδες, αλλά και την ενίσχυση της ΔΗΣΥ (πρώην ΠΑΣΟΚ για να μην ξεχνιόμαστε) που έχει σκαρφαλώσει στο 37% κι εξακολουθεί να έχει ανοδικές τάσεις!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει