ΠΟΑ : Γύρισαν οι τραυματίες, κομπλέ για τα Ζωνιανά

290

Ευχάριστα είναι τα νέα από το στρατόπεδο του ΠΟΑ λίγες μέρες πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα στο πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” μπήκαν σε εβδομάδα πρωταθλήματος όπου στην πρεμιέρα τούς περιμένει το ντέρμπι με τον Ερμή στα Ζωνιανά και η προετοιμασία τους κυλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Μανόλης Σουτζής, που σε όλα σχεδόν τα φιλικά είχε απουσίες, είδε τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό να επανέρχονται και να είναι έτοιμοι για την πρώτη μάχη.

Ο τεχνικός του ΠΟΑ ένιωσε ανακούφιση βλέποντας τόσο τον Τριανταφύλλου όσο και τον Ρουμπάκη να μπαίνουν στο πρόγραμμα και να δηλώνουν παρόντες ενόψει Ζωνιανών. Η μοναδική απουσία είναι του Μανόλη Πετράκη, ο οποίος είναι από πέρυσι τραυματίας, καθώς έχει υποβληθεί σε επέμβαση και δεν υπολογιζόταν για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο ΠΟΑ έκανε την τελική πρόβα με την ΑΕ Μυλοποτάμου το περασμένο Σάββατο και πήγε καλά οπότε πηγαίνει πανέτοιμος στο ντέρμπι.

Κατά τα άλλα, παρελθόν αποτελεί ο Βουλγαρος Αμπούσεφ που δεν ικανοποίησε τον Μανόλη Σουτζή, ενώ ήταν και τραυματίας. Μεταγραφικά πάντως δεν αποκλείεται να προκύψει έκπληξη της τελευταίας στιγμής με Κρητικό ποδοσφαιριστή.

Το Δ.Σ. του ΠΟΑ ευχαριστεί με ανακοίνωσή του το φαρμακείο του Μιχάλη Τσικνάκη (Εθνομαρτύρων και Κορίνθου) για την παροχή φαρμακευτικού υλικού.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει