Πίκρα για την ήττα, πίστη στο πλάνο ο Εργοτέλης

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΕΡΜΗ Ζ.

261

Με την πίκρα που αφήνει μια ήττα, αλλά τίποτα παραπάνω, επέστρεψε ο Εργοτέλης στην βάση του μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για το κύπελλο στις Σέρρες.

Η ήττα στενοχώρησε τους “κιτρινόμαυρους”(έστω κι αν στο συγκεκριμένο ματς παρατάχθηκαν με την μπλε εμφάνιση), γιατί προήλθε παρά την καλή εικόνα που είχε η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ωστόσο, αυτό το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να επηρεάσει την πορεία της ομάδας από δω και πέρα ούτε να αλλάξει τον σχεδιασμό από τον Τάκη Γκώνια.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη συνεχάρη τους παίκτες του για τη διάθεση που έδειξαν και για την απόδοσ;h τους χωρίς φυσικά να παραλείψει να αναφερθεί και στα λάθη που έγιναν και έφεραν την ήττα. Ο κ. Γκώνιας άλλωστε είδε και αυτό το ματς ως συνέχεια των αγώνων προετοιμασίας και θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες και να τις βελτιώσει.

Ήταν, όπως επεσήμανε και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, η πρώτη φορά που οι παίκτες του έπαιζαν για ένα 90λεπτο. Συγχαρητήρια στους παίκτες έδωσε και ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη Μάγκεντ Σάμι ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι και τους μίλησε τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του.

Η ήττα στις Σέρρες δυσκολεύει την υπόθεση πρόκριση για τον Εργοτέλη ωστόσο, αν και δεν είναι προτεραιότητα στα δυο ματς που ακολουθούν με Ξάνθη τον Οκτώβριο και με Παναιτωλικό τον Νοέμβριο, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και ό,τι ήθελε προκύψει.

Ο Εργοτέλης συνεχίζει απρόσκοπτα το πλάνο του με τα φιλικά που έχει προγραμματίσει περιμένοντας και αυτός την απόφαση για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτή την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Ζωνιανών στο Παγκρήτιο, ενώ τη μεθεπόμενη κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό χωρίς να έχει προσδιοριστεί αν το παιχνίδι γίνει στο Ηράκλειο ή στα Χανιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει