Οι προετοιμασίες για το Αναπτυξιακό Συνέδριο

260

Με πυρετώδεις διαδικασίες προχωρούν οι προετοιμασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κρήτη, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, 20 και 21 του μήνα.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα σφραγίσει με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ αναμένεται να συμμετέχει και όλο το “βαρύ πυροβολικό” της κυβέρνησης που καλείται να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα για έργα και παρεμβάσεις που μπορούν να θεμελιώσουν συνθήκες για την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού.

Συγκεκριμένα στόχος του συνεδρίου είναι η διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων, ώστε να τεθούν οι ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης, στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής παραγωγικής ανασυγκρότησης. Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν την Τετάρτη 20 του μήνα με την ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ.Δραγασάκη και θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την κεντρική εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 21 του μήνα στις 6.30 στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο δήμαρχος Ηρακλείου Β.Λαμπρινός, θα ακολουθήσει ομιλία του περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη. Η κεντρική εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει