Μειωμένες τιμές μέχρι 50% στα εισιτήρια

ΓΙΑ ΤΟ 2o INTERNATIONAL BASKETBALL TOURNAMENT ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ. ΚΑΙ ΟΥΝΙΞ- ΜΑΚΑΜΠΙ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

521

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από χθες τα εισιτήρια για το 2o International Basketball Tournament Crete/Heraklion, που ως γνωστόν γίνεται από 22-24 Σεπτεμβρίου στα ‘’Δύο Αοράκια’’ με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Ερυθρού Αστέρα και της Ούνιξ Καζάν.

Αφουγκραζόμενοι την κοινή γνώμη και τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, οι διοργανωτές αποφάσισαν την σοβαρή μείωση στις τιμές των εισιτηρίων, που φθάνει ακόμα και στο 50% ανάλογα με την θέση.

Αναλυτικά οι νέες τιμές έχουν ως εξής:

Α) Βόρεια & νότια κερκίδα (πίσω από μπασκέτες) πάνω και κάτω διάζωμα 10€/ημέρα για 2 αγώνες (από 15€ που ήταν πέρυσι -33%).

Β)Ανατολική & δυτική κερκίδα (πάνω διαζώματα) 10€/ημέρα για 2 αγώνες (από 20€ που ήταν πέρυσι -50%)

Α) Ανατολική & δυτική κερκίδα (κάτω διαζώματα) 20€/ημέρα για 2 αγώνες (από 25€ που ήταν πέρυσι)
Court seats 50€, Baseline seats 40€.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια κάθε ημέρας περιλαμβάνουν και τους δύο αγώνες.

Προπώληση εισιτηρίων

Προς το παρόν και μέχρι να ετοιμαστούν τα εκδοτήρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του τουρνουά από τους εξής τόπους διάθεσης:

•Crete IBT Web (μόνο print@home), www.crete-ibt.com
•Tickethour Call Centre (μόνο print@home)
•Tickethour Web (μόνο print@home), buy.tickethour.com
•Kαταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ (A4 εισιτήριο).

Υπενθυμίζεται ότι οι αγορές γίνονται μόνο με την παρουσίαση του ΑΜΚΑ για κάθε φίλαθλο στο καλάθι αγοράς (συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών), το οποίο πρέπει να είναι διαφορετικό για κάθε πελάτη αλλιώς το σύστημα δεν αφήνει τον χρήστη να προχωρήσει. Όταν ο φίλαθλος προχωρήσει σε αγορά, δε θα μπορεί να αγοράσει εκ νέου με το ίδιο ΑΜΚΑ για την ίδια ημέρα. Οπότε πρακτικά, κάποιος αγοράζει για την εκάστοτε ημέρα του τουρνουά μία φορά. «Η συγκεκριμένη απόφαση εδράζεται στα πλαίσια του νέου αθλητικού νόμου και δε μπορεί να παρακαμφθεί. Αλλαγές και ακυρώσεις δεν επιτρέπονται», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών που μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γνωστοποιήσουν τα εκδοτήρια όπου θα πωλούνται εισιτήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion διοργανώνεται από ALFA PLUS A.E, Promotion & Event Services, και το FERIAS TRAVEL έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Μάλιστα οι διοργανωτές προχώρησαν και στην κλήρωση των ημιτελικών, με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 22/9
Ούνιξ Καζάν – Μακάμπι, 6μμ
Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, 8.30μμ

Κυριακή 24/9
Μικρός Τελικός, 6μμ

Τελικός, 8.30μμ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο portal του τουρνουά για περισσότερες πληροφορίες (προμήθεια και θέση εισιτηρίων, πρόγραμμα, λεπτομέρειες τουρνουά κ.λ.π.), που είναι www.crete-ibt.com.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει