Οι βραβεύσεις της ΕΠΣΗ στον Μοχό

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

528

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΕΠΣΗ εμπλούτισε την εκδήλωση για τις κληρώσεις που έγινε στον Μοχό, με βραβεύσεις. Την τιμητική τους φέτος είχαν οι ποδοσφαιριστές, αφού βραβεύτηκαν οι πρώτοι σκόρερ όλων των κατηγοριών της περσινής σεζόν και οι νεότεροι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στα πρωταθλήματα.

Τα πρώτα κανόνια που βραβεύθηκαν:
Άγγελος Καστελλιανάκης (Α1, Γιούχτας)
Μύρων Δασκαλάκης (Α2, Αγ. Βαρβάρα)
Τίτος Μυρωδιάς (Β1, Βόνη)
Χάρης Καφετζόπουλος (Β2, Ασήμι)
Βασίλης Αντωνακάκης (Γ, Ν. Αστέρα Μυρτιάς)

Oι νεότεροι παίκτες που τιμήθηκαν ήταν οι: Φραντζέσκο Τσάκο (Μαρτινέγκο), Μανώλης Βοργιάς (Ερμής). Επίσης, η ΕΠΣΗ τίμησε τον προπονητή της Τριτωνίας Μανώλη Φρουδάκη για την πολυετή προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς και το μέλος της διοίκησης του Μοχού Άννα Τυράκη, ως γυναίκα –παράγοντα.
Τζώρτζογλου κατά Κουκουλάκη

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στο γνωστό θέμα με τα χρέη των σωματείων και την αδικία που υφίστανται από την ΕΠΟ ενώ γι’ ακόμα μια φορά επιτέθηκε στον Μιχάλη Κουκουλάκη:

«Είμαστε περήφανοι που εκβιάσαμε και με δικαστήρια πετύχαμε κάποια πράγματα. Θα μπορούσαμε κι εμείς να φάμε τα λεφτά όπως το κάνουν άλλοι, όμως δεν το κάναμε. Ευχαριστώ τον ΟΦΗ 94′ και το Καμηλάρι για την ιστορική προσπάθεια που έκαναν. Καμία ΕΠΣΗ δεν έκανε προσφυγή, τα δύο σωματεία έκαναν κι εγώ σαν πρόεδρος την εκπροσωπούσα. Επειδή ζητάμε τα χρήματα που χρωστάει ο Κουκουλάκης για να τα δώσουμε στις ομάδες, είμαστε σε κόντρα. Με πονάει πάρα πολύ όταν βλέπω εσάς να μην έχετε χρήματα για τους γιατρούς και τους διαιτητές και να έχουν αυτοί που δεν πρόσφεραν ποτέ στο τοπικό ποδόσφαιρο».

Ο κ. Τζώρτζογλου ανέφερε ότι το Σούπερ Καπ θα γίνει κανονικά (παρά το νταμπλ του Ηροδότου), με την ομάδα της Αλικαρνασσού να αντιμετωπίζει τον φιναλίστ του Κυπέλλοου Ζαρό.

Η βραδιά έκλεισε στον Μοχό με κρητικό γλέντι, ενώ έγινε και ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει