Ιστιοπλόοι του Ν.Ο. Τυμπακίου ζουν τ’ όνειρό τους…

ΠΡΩΤΟ ΤΟ “SIMERA” ΣΤΗΝ 2η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ (ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ-ΝΙΣΥΡΟΣ) ΤΗΣ AΕGEAN REGATTA 2017 - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

544

Ζουν το όνειρό τους τα παιδιά που αποτελούν πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού σκάφους “SIMERA” του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου.
Στην πρώτη τους μεγάλη συμμετοχή κατέκτησαν κύπελλο και το πανηγυρίζουν. Η ομάδα του ΝΟΤ με κυβερνήτη τον Νίκο Καμπιτάκη και πλήρωμα Στέλλα Λενακάκη, Τίτο Σαραντουλάκη, Λεώνη Σμυρλή, Νίκο Καρυωτάκη, Νίκο Καλυβίτη, Νίκο Πετρουλάκη και Κατερίνα Χαλκιά στην πρώτη συμμετοχή τους στη φετινή διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση “Aegean Regatta” 2017 κατέκτησαν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 48 σκάφη, στον αγώνα Αστυπάλαια-Νίσυρος της 2ης ιστιοδρομίας, στην κατηγορία ΟRC CLUB. Μεταξύ των περίπου 700 ιστιοπλόων που μετέχουν στον αγώνα είναι οι χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, οι οποίοι επέλεξαν να γιορτάσουν τον ένα χρόνο από το θρίαμβό τους στη Βραζιλία, συμμετέχοντας στη “Ρεγκάτα του Αιγαίου” με το σκάφος Black Jack!

Χορηγός της ομάδας του Τυμπακίου είναι οι Μινωικές Γραμμές οι οποίες χθες εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση τονίζοντας ότι θα συνεχίζουν να στηρίζουν την Κρήτη. “Η ομάδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου τήρησε την υπόσχεσή της, απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι για το όνειρό σου. Χθες το βράδυ παρέλαβε το κύπελλο, κάνοντας ιδιαίτερα υπερήφανες τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, την εταιρεία που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια όλου του Ομίλου να αναπτύξει την ιστιοπλοΐα στη νότια Κρήτη και να προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους των ευρύτερων περιοχών των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου να αγαπήσουν τη θάλασσα και να ασχοληθούν με το ναυταθλητισμό.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ μοιράζονται τη χαρά της μεγάλης επιτυχίας, η οποία ήταν καρπός των προσπαθειών, της επιμονής και του ψυχικού σθένους που όλη η ομάδα επέδειξε και εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες για το μέλλον.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Κρήτη που όλοι αγαπάμε τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και το ομαδικό πνεύμα, καθώς αποτελούν κοινές αξίες και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και του κοινωνικού προσώπου της εταιρείας.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια και αισιοδοξία! Καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της διοργάνωσης!”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει