Συνεχίζονται και τον χειμώνα τα δωρεάν προγράμματα εκμάθησης μουσικής

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

1,169

Τα προγράμματα δωρεάν εκμάθησης μουσικής που διοργάνωσε για πρώτη φορά η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου συνεχίζονται και ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες με μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών.

Ειδικότερα, το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, διοργάνωσε μαθήματα μουσικής για μαθητές σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι. Με υπεύθυνη την καθηγήτρια μουσικής Ειρήνη Μαμακάκη, κάθε εβδομάδα όλο το καλοκαίρι 39 παιδιά παρακολούθησαν μαθήματα πιάνου και αρμονίου, δημιουργήθηκε παιδική χορωδία με 71 μαθητές, ενώ 37 ακόμα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 7 ετών συμμετείχαν στα τμήματα μουσικών παιχνιδιών.

Αιτήσεις από τους γονείς
Τα παραπάνω αποτελούν ισχυρό κίνητρο για να συνεχιστεί η προσπάθεια και τη νέα σχολική περίοδο, με λειτουργία τις απογευματινές ώρες και τα πρωινά του Σαββάτου.

Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα και όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες, με το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας (Μενέλαου Λουντέμη 11) ή στο τηλέφωνο 2815104020 για πληροφορίες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει