Συγκέντρωση σχολικών ειδών για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ

503

Με σύνθημα ‘’Για να πάνε όλα τα παιδιά με αξιοπρέπεια στο σχολείο” το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά οργανώνει πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών, ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελα!  Στην Κρήτη η συγκέντρωση θα γίνει σε δύο κέντρα, στο Ηράκλειο και τα Χανιά.

Συγκεκριμένα στα:
– Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στο Ηράκλειο
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 138, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Τηλ: 2810 245162 – Ε-mail: socialserviceskriti@hamogelo.gr
– Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στα Χανιά
Διεύθυνση: Μαργουνίου 39, Χανιά,
Τ.Κ.731 36
Τηλ: 28210 73000 – Ε-mail: socialserviceskriti@hamogelo.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» την περσινή χρονιά κάλυψε τις ανάγκες 3.695 μαθητών, χάρη στην πολύτιμη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη!

‘’Φέτος, η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένο το κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας! Με τη συμμετοχή όλων θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας που λειτουργεί πανελλαδικά αλλά και μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει καθημερινά και σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας” καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε είναι:

Σχολικές τσάντες δημοτικού – γυμνασίου -λυκείου. Τετράδια 3-4 θεμάτων. Τετράδια (μπλε και χρωματιστά). Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί). Τέμπερες – Κηρομπογιές. Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες. Μαρκαδόροι – Ξυλομπογιές. Μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά πινέλα, κασετίνες, ντοσιέ (μεγάλα- μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα, φάκελοι με λάστιχο, χαρτί Α4, διαφάνειες, κόλλες (στικ και υγρές), πλαστελίνες, διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων, ψαλιδάκια, γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κλ.π.).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει