ΠΑΣΟΚ: Το δείπνο στη λέσχη προκάλεσε εμφύλιο

886

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Μετά την επίθεση της τοπικής ΝΟΔΕ της ΝΔ 5 στελέχη της Νομαρχιακής επιτίθενται στον γραμματέα για το δείπνο στον Καρτερό! “Αποδεικνύονται οι υπόγειες διαδρομές της ΝΔ με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ” σχολίαζαν στελέχη της Νομαρχιακής. Φαίνεται πως όλα εντάσσονται στο πλαίσιο του πολέμου για τη διαδοχή. Διαβάστε την ανακοίνωση των “5”.

“Αδειάζουν” τον Καρακατσάνη!

“Αδειάζουν” τον Καρακατσάνη! Πέντε μέλη της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ «αδειάζουν» τον γραμματέα κ.Καρακατσάνη για τα όσα έγιναν στον Καρτερό!

Όπως αναφέρουν:

«-Η διοργάνωση , οι επιλεκτικές τηλεφωνικές προσκλήσεις σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και ο προσδιορισμός του χώρου δεν αποτέλεσαν συλλογική απόφαση της Ν.Ε. αλλά προσωπική ενέργεια του Γραμματέα της Ν.Ε. κ. Μιχάλη Καρακατσάνη, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την θέση και το αξίωμα του προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια εν αγνοία των μελών της Ν.Ε., προφανώς για τις δικές του μικροκομματικές και μικροπολιτικές επιδιώξεις.

-Η Ν.Ε. Ηρακλείου αλλά και το ΠΑΣΟΚ έχουν αποδείξει διαχρονικά οτι σέβονται το θεσμό των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και σε καμία περίπτωση δεν τον υπονομεύουν.

-Υποχρεωθήκαμε στην δημόσια αυτή παρέμβαση μας, καθώς τρείς μέρες μετά ο μοναδικός Υπεύθυνος της συνάντησης αυτής, που προκάλεσε δυσμενή σχόλια και εξέθεσε παραπλανώντας τους συντρόφους που παραβρέθηκαν οτι διοργανωτής ήταν η ΝΕ Ηρακλείου, στην «συζήτηση για την περιφερειακή ανάπτυξη αλλά και για θέματα εξωτερικών και εθνικής άμυνας» , όπως ο ίδιος δηλώνει, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του, «εκπλήσεται»!!!

Τα μέλη της ΝΕ Ηρακλείου: Γραμματικάκης Ιωάννης, Ζαχαριουδάκης Αντώνης, Κλινάκης Απόστολος, Λυράκη Μαρία, Τζαγκαράκης Ιωάννης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει