ΚΛΟΠΕΣ: Είχαν ρημάξει Ηράκλειο και Χερσόνησο

756

Δύο Ηρακλειώτες 32 και 36 ετών συνελήφθησαν και κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στο Ηράκλειο και στην περιοχή της Χερσονήσου. Αστυνομικοί της Ασφάλειας σε έλεγχο που τους έκαναν διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν είχε κλαπεί την περασμένη Κυριακή από τη Χερσόνησο.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 6 κλειδιά οχημάτων (Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και δίκυκλης μοτοσυκλέτας), ηλεκτρονικές συσκευές (mp3 player με καλώδιο φόρτισης και psp με τους δίσκους τους), κοσμήματα, κουκούλα (fullface), 2 κράνη μοτοσικλέτας, 3 ζεύγη γάντια, 4 φακοί, διάφορα εργαλεία, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 φορητοί φορτιστές, ένα μαχαίρι και πλήθος ενδυμάτων.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι οι δύο νεαροί κατά το χρονικό διάστημα από 26.07.2017 έως και 21.08.2017 είχαν διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής, σε ιερό ναό, επιχειρήσεις, οικίες και σταθμευμένο όχημα, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν από επιχείρηση ιδιοκτησίας 34χρονης ημεδαπής το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο και χρησιμοποιούσαν, 35 κλειδιά εκκίνησης αυτοκινήτων και ηλεκτρονικές συσκευές (GPS). Επιπλέον, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα και είδη ένδυσης. Η συνολική αξία των κλεμμένων ανέρχεται στις 17.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.­

Μπορεί επίσης να σας αρέσει