Ετοιμάζουν το Πανελλήνιο Συνέδριο Αστυνομικών

Τη συνδρομή του Δήμου για τη διεξαγωγή του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο από 9 έως 13 Μαΐου 2018 ζήτησαν χθες οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ένωσης (Εθνικό Τμήμα) κατά τη συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό.

Κατά την ολιγόωρη παραμονή τους στον Δήμο, οι εκπρόσωποι του Εθνικού Τμήματος της  Ένωσης παρουσίασαν τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι από το 1965 (χρονιά δραστηριοποίησης της Εθνικής Ενωσης), είναι η πρώτη φορά που το Λασίθι καλείται να μετέχει, να γνωρίσει και να στηρίξει τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται και ως στόχο έχουν τη βελτίωση των σχέσεων Αστυνομίας και πολιτών.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός, σε δηλώσεις του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αναλαμβάνοντας τη στήριξη παράλληλων δραστηριοτήτων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε κοντά στο αστυνομικό σώμα, πολλώ δε μάλλον στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, πιστεύοντας και υποστηρίζοντας ότι μόνο με τους μηχανισμούς ελέγχου που διαθέτει το ελληνικό κράτος μπορεί μια ευνομούμενη πολιτεία να λειτουργήσει».

Ο ίδιος παρέλαβε από τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κ. Καραπατάκη Ιωάννη, το έμβλημα της Ένωσης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο αναπλ. Γ.Γ & αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων κ. Καρκαλης Κυριάκος, ο ταμίας του Εθν. Τμήμα κ. Ζαχαριουδάκης Μανόλης καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λασιθίου κ. Φραγκάκης Κων/νος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει