ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Δεξί εξτρέμ και τέλος οι μεταγραφές

522

Το βάρος στην απόκτηση ενός δεξιού ακραίου μεσοεπιθετικού ρίχνει πλέον ο Ηρόδοτος για να ολοκληρώσει τις βασικές μεταγραφικές του κινήσεις. Η τεχνική ηγεσία έχει στα υπόψιν της κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο δεν θα βιαστεί να κάνει την επιλογή. Από κει και πέρα, ο Βούλγαρος Ετόφ ήρθε στο Ηράκλειο και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Σε ό,τι αφορά τον 18χρονο δεξιό μπακ Αλέξανδρο Σπηλιώτη που δοκιμάστηκε στα φιλικά με τον ΟΦΙ και την Τριτωνία, οι εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι καλές, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αποκτηθεί. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής (διεθνής με την Εθνική Παίδων) ανήκε στον Αχαρναϊκό τα δύο τελευταία χρόνια, προερχόμενος από τον Πυρσό Γρεβενών.

Η ομάδα του Μενιδίου τον δάνεισε σε αυτό το διάστημα στη Θύελλα Φιλώτα, στην ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου και στον Ολυμπιακό Β. και πρόσφατα τον άφησε ελεύθερο. Τέλος, άλλαξε η έδρα του αυριανού φιλικού με την Επισκοπή. Το ματς θα γίνει στην Αλικαρνασσό με ώρα έναρξης 6 μ.μ. και εισιτήριο 5 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ηροδότου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει