Εκχωρούν μελλοντικά έσοδά τους τα σωματεία της ΕΠΣΗ

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ • ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

490

Προς εκτόνωση βαίνει το ζήτημα που προέκυψε με τα χρέη των ερασιτεχνικών σωματείων προς την ΕΠΟ. Στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΗ, τα σωματεία αποδέχθηκαν την υπαγωγή τους στο άρθρο 7 του οικονομικού κανονισμού της ΕΠΟ για την εκχώρηση βέβαιων μελλοντικών τους απαιτήσεων ώστε να προχωρήσει ο διακανονισμός.

Μάλιστα η ΕΠΣΗ για την εξυπηρέτηση των σωματείων μετέθεσε εκ νέου την προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στις διοργανώσεις της. Καταλυτική ημερομηνία ορίζεται η Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 3μμ. Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου θα γίνει τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στον Μοχό.

Ευχές στους διαιτητές
Στην Αθήνα πραγματοποιούνται τα αγωνιστικά τεστ των αξιολογημένων διαιτητών-βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας και διαιτητών 4ης κατηγορίας.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ και ο πρόεδρός της Γιώργος Κουτεντάκης εκφράζουν τις ευχές τους για καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν στα αγωνιστικά τεστ. «Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην ηρακλειώτικη διαιτησία και είμαστε σίγουροι ότι τα μέλη της ΕΠΣΗ θα ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους».

Να σημειωθεί ότι οι Μαυραντωνάκης, Σφακιανάκης (βοηθοί Γ’) πέρασαν με επιτυχία χθες τα τεστ, στα οποία μετέχουν ακόμα οι διαιτητές Κουναλάκης, Κρασαγάκης, Μανδαλενάκης, Πατεμτζής, Χαραλαμπάκης (Γ’), Βασάκης, Σπινάκης, Ζερβάκης, Λαλιώτης, Κασαπάκης (Δ’).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει