ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ: Ορεξάτος με Τριτωνία

467

Τη διάθεση των παικτών του κρατάει ο Μανώλης Παπαματθαιάκης από τη φιλική νίκη του Ηροδότου με 6-1 σε βάρος της Τριτωνίας, μία μέρα μετά το 4-0 επί του ΟΦΙ.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μωραΐτης, Κλινάκης, Τζουβάρας, ενώ το γκολ της ομάδας του Αστριτσίου χρεώθηκε στον Κασμερίδη που κάθισε κάτω από την εστία του Ηροδότου στο δεύτερο ημίχρονο.

Το επόμενο φιλικό τεστ για τον Ηρόδοτο είναι την ερχόμενη Τετάρτη στην Επισκοπή. Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, χθες βράδυ αναμενόταν ο Βούλγαρος επιθετικός Ετόφ, η απόκτηση του οποίου θα ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Μωραΐτης, Αργκιλέσι, Παρθενιάδης, Κανδηλάκης, Μπιλτσάρι, Κλινάκης, Φουκαράκης, Τζουβάρας, Καργιωτάκης, Σπηλιώτης. Έπαιξαν και οι: Κασμερίδης, Γκίνης, Κυπριωτάκης Φ., Μπαλάφας, Παναγιωτάκης.

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Πολυχρονάκης, Φτυλάκης, Μανιουδάκης, Γκικόκας, Γεωργόπουλος, Σφακιανάκης, Αντωνακάκης, Μαρκάκης, Βασιλάκης, Κουκάκης, Γιαννακάκης. Έπαιξαν και οι: Κοσμαδάκης, Κτιστάκης, Μελαδάκης, Στεφανάκης, Γαρεφαλάκης, Χριστοφής, Τζίμης, Βασάλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει