Τουρνουά τένις στο sportpoint

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ

627

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Αυγούστου το 1ο OPEN Τουρνουά τένις SPORTPOINT. Οι αγώνες θα διεξάγονται στα 4 χωμάτινα γήπεδα που διαθέτει το SRORTPOINT στην περιοχή της Φιλοθέης Ηρακλείου έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

“Ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Κρήτη με όλους τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδό τους και όχι ηλικιακά όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα τουρνουά. Σκοπός είναι να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές οι κατηγορίες, κάτι που θα ευχαριστεί τους συμμετέχοντες και θα κρατήσει μεγάλο το ενδιαφέρον από τα πρώτα παιχνίδια, αφού το επίπεδο όλων όσοι θα συμμετέχουν στην κάθε κατηγορία θα είναι ισάξιο.

Όσοι από εσάς έχετε έστω και λίγο χρονικό διάστημα μια επαφή με το τένις μην διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή αφού υπάρχει κατηγορία και για εσάς.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 18:00 που αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση. Τη σχετική φόρμα δήλωσης συμμετοχής καθώς επίσης και περισσότερες πληροφορίες για το Πρωτάθλημα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας www.sport-point.gr, στο facebook: SportPoint, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-322244”, αναφέρει ανακοίνωση του Sportpoint.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει