ΠΟΑ: Νέο τεστ σήμερα με Γιούχτα

217

Φιλικών συνέχεια για τον ΠΟΑ που θα υποδεχθεί σήμερα (6.15μμ) τον Γιούχτα στο Ατσαλένιο. Ο Μανώλης Σουτζής περιμένει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από τους παίκτες του, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αλμυρό, κυρίως σε ότι αφορά τον τομέα της αποτελεσματικότητας.

Στο σημερινό φιλικό αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ξανά ο Γιάννης Γιαλιτάκης, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις στην αναμέτρηση με τον Αλμυρό, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ. Ο 24χρονος πρώην παίκτης του Γιούχτα είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθεί από τον ΠΟΑ που χρειάζεται βέβαια βάθος στο ρόστερ του.

Αντίθετα δεν αναμένεται να γίνει κίνηση για τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Γιαγκιόζη, καθώς οι διαθέσιμες λύσεις (Μανουσάκης, Ματαλλιωτάκης, Ζαργκλής) ικανοποιούν την τεχνική ηγεσία.

Αρχίζει η Ακαδημία

Η ακαδημία του ΠΟΑ ενημερώνει τους γονείς και τους αθλητές, ότι οι προπονήσεις αρχίζουν στο γήπεδο της ομάδας την Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 5μμ. Για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στο γήπεδο 4μμ –7μμ από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Συνάνη Σωτήρη (τηλ. 6937431253). Τηλ. γηπέδου 2810-230787.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει