Κάλεσμα από τον Τσάλο στον κόσμο του ΟΦΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ - ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ 

745

Με το σύνθημα «πάμε όλοι μαζί» για να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος έδωσε ξανά το στίγμα του στη συνέντευξη, που παραχώρησε στην ιστοσελίδα parapolitikakritis.gr, ένα περίπου μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο ισχυρός άνδρας της ηρακλειώτικης ομάδας κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ αλλά και τους επιχειρηματίες της πόλης να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, με την αγορά μετοχών (μίνιμουμ ποσό κατάθεσης 3000 ευρώ), αλλά και την απόκτηση της κάρτας μέλους του ΟΦΗ (με 10 ευρώ έκαστος), η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα παρέχει σημαντικά προνόμια στους κατόχους

. «Ήρθε η ώρα το σύνθημα «Πάμε Όλοι Μαζί» να το κάνουμε πράξη, να στηρίξουμε την προσπάθεια, διοίκηση, κόσμος, παίκτες, μέτοχοι, να γίνουμε μία γροθιά για να ανέβει η ομάδα. Έμπρακτα και όχι με λόγια. Aυτό θα γίνει αγοράζοντας μετοχές από τις τράπεζες με ένα μίνιμουμ ποσό 3 χιλιάδων ευρώ που υπάρχει, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας που έχουν ήδη κυκλοφορήσει αλλά και μέσα από την κάρτα μέλους, που θα κυκλοφορήσει της επόμενες ημέρες, με την οποία με 10 ευρώ ο καθένας θα γίνεται μέλος του ΟΦΗ και θα απολαμβάνει σημαντικά προνόμια.

Για όλα αυτά που σχεδιάζουμε, θα ενημερωθεί έγκαιρα ο κόσμος του ΟΦΗ. Όλα αυτά πραγματικά γίνονται, για να είμαστε δυνατοί», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και επανέλαβε ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις: «Όποιος θέλει μπορεί να χτυπήσει την πόρτα μου και να μου πει τις προτάσεις και το όραμα που έχει για την ομάδα».

Φιλικό με Ομόνοια;

Σε συζητήσεις με την Κυπριακή Ομόνοια βρίσκεται ο ΟΦΗ, για ένα φιλικό παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή 27 Αυγούστου.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι σε επαφές με ξενοδοχεία του Ηρακλείου, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή, προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήρια και να φιλοξενήσουν την κυπριακή ομάδα. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρξει κατάληξη.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει κλείσει φιλικά με τον Πλατανιά στα Χανιά (2/9), τον Ερμή Ζ. στο Βαρδινογιάννειο (6/9), τον Κισσαμικό στο «Γεντί Κουλέ» (9/9), ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά, ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Εάν δεν γίνει το ματς με την Ομόνοια, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί την Παλαιόχωρα στις 26/8. Σήμερα εξάλλου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στο Καρπενήσι και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Στο χθεσινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Περογαμβράκης, ενώ ο Κουσκουνάς γυμνάστηκε κανονικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει