Μήνυμα ενότητας από τον Αγοραστό

415

Μήνυμα ενότητας της Αυτοδιοίκησης, μετά τη χθεσινή αντιπαράθεση μεταξύ των δυο βαθμίδων της, που πυροδότησε δήλωση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργου Πατούλη, εξέπεμψε με τις δηλώσεις του χθες, ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Από τον Αλμυρό, όπου παρέστη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης, δήλωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, ενωμένοι όλοι εμείς οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, ορθώνουμε ένα συμπαγές τείχος απέναντι σε όποιους προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα διχόνοιας και τεχνητής πόλωσης.

Είναι βέβαιο, συνεπώς, ότι κι αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό». Επίσης, πρόσθεσε: «Εμείς στις Περιφέρειες, πρεσβεύουμε την Αυτοδιοίκηση της συνεργασίας, της συνέργειας, της δημιουργικότητας, της αγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας. Την Αυτοδιοίκηση που θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τον άνθρωπο. Την Αυτοδιοίκηση που δρα προς όφελος της πατρίδας μας και της κοινωνίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει