επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

640

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και…καλές επιστροφές σιγά σιγά…Δυστυχώς για τους εκδρομείς και οι μέρες μικραίνουν και τα λεφτά τελειώνουν. Καλή σας απόλαυση πάντως για τις μέρες αυτές που έχετε πια διακοπές…Χαρείτε ήλιο και θάλασσα!

ΚΙ ΑΥΤΗ η θάλασσα…Θυμήθηκα τους στίχους του Ντίνου Χριστιανόπουλου: Ο έρωτας είναι σαν τη θάλασσα. Χίλιοι τη χαίρονται, ένας την πληρώνει.

ΑΦΟΡΜΗ το τραγικό γεγονός που συνέβη με τους δύο Ηρακλειώτες. Μοίρα; Γραμμένο; Απερισκεψία; Κάτι άλλο; Είναι αυτές οι στιγμές που είμαστε τόσο μα τόσο λίγοι…

ΚΑΤΑ τα λοιπά τι σας… έφταιξε αυτή η Παναγία και την επικαλείστε όλοι; Όταν είστε καλά και στα χάι σας… σκασίλα σας! Στα ζόρια όμως «Παναγία μου»!

ΕΤΣΙ και η Χάρις Αλεξίου, έτσι και η Άντζι Σαμίου, την Παναγία επικαλέστηκαν. Μάλιστα η λαική αοιδός…της έκανε και μούτρα; Πού είσαι; Γιατί δεν σβήνεις τις φωτιές; Παναγία είναι βρε Άντζι δεν είναι πυροσβέστης!

ΒΕΒΑΙΑ κι αυτή η Παναγία δεν μπορεί να σβήσει τις φωτιές, αλλά ούτε το C-130 μπορεί να φτιάξει για να έρθουν οι πυροσβέστες από την Κύπρο; Πες τα βρε Άντζι! ΟΙ ΑΛΛΟΙ κάνουν επίκληση να βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας. Και βρέθηκε! Άραγε είναι θαύμα της παναγίας ή έταξαν…φανουρόπιτα; Διότι η εύρεση είναι ειδικότητα του συγκεκριμένου Αγίου. Μέχρι τις 27 του μήνα; Όχι πιάνει και νωρίτερα η πίτα!

ΣΗΜΑΣΙΑ εχει ότι βρέθηκε…και αντιλήφθηκε ότι…δεν έγινε και τόσο μεγάλη καταστροφή. Το χαμόγελο τι το ήθελε;

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πάντως…κατάλαβε ότι ο Τσίπρας εμφανίστηκε επειδή εκείνος θα πήγαινε στο Συντονιστικό. Κι ο Τσίπρας; «Καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα» εύχεται με μεγάλη δόση ειρωνείας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα! Τέτοια ζούμε!

ΑΛΗΘΕΙΑ πώς τό ‘πε ο Τόσκας: το πρωί της Τετάρτης θα κάνουμε τη μεγάλη επίθεση στις πυρκαγιές; Τι διάολο…το νερό το κάνει αυτό εκεί στο υπουργείο;

ΕΙΧΑΜΕ κι εμείς βέβαια πρόβλημα με το νερό στο Ηράκλειο, αλλά το λύσαμε αλλάζοντας τη διοίκηση της ΔΕΥΑΗ! Τι όχι; Δεν το λύσαμε;

ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο Τραμπ «κέρδισε» τα … συγχαρητήρια του πρώην αρχηγού της Κου Κλουξ Κλαν με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Σε λίγο θα του δώσει και ο Κιμ. Πού έχουμε μπλέξει!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει