Βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Νικόλαο δείχνοντας πως ακόμη υπάρχει φιλότιμο. Ο Γιάννης Δήμας, που δραστηριοποιείται στο καφέ-μπαρ «Ammoudi», την περασμένη Παρασκευή ενώ οδηγούσε, σε σημείο στον κόμβο Αγίου Νικολάου προς Ηράκλειο βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο με 2.600 ευρώ (!) πεσμένο στη μέση του δρόμου.

Όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Δήμας ψάχνοντας αμέσως μέσα από τα προσωπικά έγγραφα που βρήκε αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του πορτοφολιού – γυναίκα για την ακρίβεια – βρίσκοντάς την αρχικά στο Facebook ενώ αμέσως το δήλωσε και το παρέδωσε στην αστυνομία.

Όπως διαπίστωσε, η γυναίκα (με καταγωγή από την Ολλανδία) είναι μόνιμος κάτοικος Πλάκας γι’ αυτό και πήγε προς τα εκεί, όπου ρωτώντας πολλούς κατοίκους κατάφερε να την εντοπίσει και να πάνε προχθές το πρωί μαζί στην Αστυνομία ώστε να παραλάβει το χαμένο της πορτοφόλι.

Η γυναίκα ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δήμα που πραγματικά έδωσε το καλύτερο παράδειγμα για το πώς πρέπει να αντιδρούμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει