Σήμερα αρχίζει το “Ηράκλειο”

ΠΗΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ο ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ

970

Σήμερα ορίστηκε από τον Γιώργο Μακράκη η επίσημη έναρξη προετοιμασίας για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του “Ηράκλειο”, ενώ παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος των υποδομών ανακοίνωσε το πρόγραμμα προπονήσεων των αγωνιστικών και των προαγωνιστικών τμημάτων της ομάδας. Στο μεταξύ, ο ΑΟΚ Χανιά ανέβηκε στη Γ’ Εθνική κι επιθυμεί να παρουσιαστεί πολυ ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Χανιώτες μετά τον Θωμά Αράπη, ανακοίνωσαν και την απόκτηση του πολύπειρου φόργουορντ Γιώργου Διαμαντόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ερμιονίδα. Ο Διαμαντόπουλος (38 ετών) είναι ένα από τα πλέον σημαντικά ονόματα που ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη για την ομάδα που έχει στόχο να τη βοηθήσει στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά και ως σπουδαία προσωπικότητα που είναι, να δώσει το κίνητρο στα νέα παιδιά που στελεχώνουν και θα στελεχώσουν τις Ακαδημίες και ευρύτερα στα “Χανιωτάκια” που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Παπάγος, Νέα Σμύρνη, Φάληρο, ξανά Νέα Σμύρνη, Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Ρόδος, Μαρούσι, Κύπρος, Ελβετία, ξανά Κύπρος, Λευκάδα, τρίτη φορά Νέα Σμύρνη, δεύτερη φορά Παπάγος, Ερμιόνη και τωρα ΑΟΚ Χανιά η πορεία του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει