Όλα τα ονόματα των υποψηφίων στις εκλογές ΕΠΟ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

433

Εβδομάδα εκλογών είναι αυτή που ξεκίνησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς την προσεχή Παρασκευή 18 Αυγούστου θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ. Οι υποψηφιότητες ανακηρύχτηκαν από την Ομοσπονδία ενώ εκπροσωπούνται και οι τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης…  Ως υποψήφιο τακτικό μέλος, στηρίζοντας τον Γιώργο Καλαντζή, κατέρχεται στις εκλογές ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης ενώ ως αναπληρωματικά μέλη συμμετέχουν οι Γιώργος Βοζικάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου), Μιχάλης Παπαγεωργίου (ΕΠΣ Λασιθίου) και Τίτος Χνάρης (ΕΠΣ Ρεθύμνου).

«Ως υποψήφιοι πρόεδροι ανακηρύχθηκαν οι: Γραμμένος Ευάγγελος και Καλατζής Γεώργιος. Ως υποψήφια μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ανακηρύχθηκαν οι: Αντωνίου Αστέριος, Βακαλης Νικόλαος, Βράκας Κων/νος, Δημητρακοπούλου Βασιλική, Δημητρίου Παναγιώτης, Διακοφώτης Παναγιώτης, Θωμαΐδης Λεωνίδας, Καραβασίλης Χρήστος, Καρράς Παναγιώτης, Κουπτσίδης Δημοσθένης, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λασκαράκης Περικλής, Μπρατσολής Στυλιανός, Παλάσκας Εμμανουήλ, Παπακωνσταντίνου Ιωάννης, Παπαχρήστος Παναγιώτης, Παππάς Ιωάννης, Ποζίδης Παναγιώτης, Τζανόπουλος Μιχαήλ, Τσιχριτζής Μιχαήλ, Ψαρρόπουλος Σταύρος, Χατζησαρογλου Γεώργιος.

Ως υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ανακηρύχθηκαν οι: Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, Βαλσαμης Θεμιστοκλής, Βοζικάκης Γεώργιος, Γαβριηλίδης Δαμιανός, Γιαρένης Δημήτριος, Διολέτης Κωνσταντίνος, Καραλαγας Διονύσιος, Κασιμάτης Νικόλαος, Κυρζόπουλος Πέτρος, Λέκκας Αλέξανδρος, Μπατσικώστας Νικόλαος, Μπουχλαριώτης Δημήτριος, Οικονομίδης Λεωνίδας, Πανίδης Γεώργιος, Παπαγεωργίου Μιχαήλ, Ποντίκης Ιωάννης, Σακελλάρης Κωνσταντίνος, Σιδέρης Βασίλειος, Φρερης Ειρηναίος, Φωτιάδης Βασίλειος Χνάρης Τίτος.

Επίσης η ΠΔΕ/ΕΠΟ, λειτουργούσα ως Εκλογική Επιτροπή, με μόνο κριτήριο ότι προτεινόμενα πρόσωπα έδειξαν εγγράφως σχετικό ενδιαφέρον και ανταποκρίνονται στις προϋποθέσεις του Καταστατικού της ΕΠΟ αποφάσισε να προτείνει ως υποψηφίους προέδρους για την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης τους: Δογαντζής Θεμιστοκλής, Μαλιούφας Λεωνίδας. Ως υποψηφίους αναπληρωτές προέδρους για την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης τους: Ευθυμίου Νικόλαο και Τριανταφύλλου Δημήτριος.

Ως υποψήφια μέλη της Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης τους: Δαμιανίδη Χαράλαμπο, Δημόπουλο Χρήστο, Μουζακίτη Ιωάννη, Μπίκο Θεόδωρο, Νίκα Κωνσταντίνο, Πανίδη Αβραάμ, Πετρόπουλο Γεώργιο, Σαλτα Παναγιώτη, Σαρηγιαννίδη Σταύρο, Χολέβα Κωνσταντίνο-Σταύρο. Ως υποψηφίους για αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης τους: Κατσανάκη Χαράλαμπο, Τόκα Αστέριο, Φεργαδιώτη Ευστράτιο, Χατζηπαντελή Αθανάσιο.

 

Και στις δύο παρατάξεις η ψήφος της ΕΠΣΗ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ • ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Το θέμα των προστίμων “καίει” κάποιες ομάδες της ΕΠΣΗ, η ΕΠΟ δεν απαντάει και η διοργανώτρια αρχή έδωσε ξανά νέα παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής ως τη Δευτέρα 21 Αυγούστου. Η ΕΠΟ επιμένει να ζητά την αποπληρωμή με αφάπαξ το ποσό, γεγονός που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα σωματεία.

Η ΕΠΣΗ αποφάσισε ακόμα τα εξής:

• Η κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ μετατίθεται για την Δευτέρα 28 Αυγούστου και ώρα 19:30 στο Μοχό (ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Δευτέρα 21 Αυγούστου).

• Εξουσιοδοτείται ομόφωνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ να επιλέξει υποψηφίους, μοιράζοντας τις ψήφους και στις δύο παρατάξεις, στηρίζοντας παράλληλα τον υποψήφιο από την Ένωσή μας κ. Βοζικάκη Γεώργιο αλλά και τους υποψήφιους των Ενώσεων της Κρήτης κ.κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη (ΕΠΣ Χανίων), Τίτο Χνάρη (ΕΠΣ Χανίων) και Μιχάλη Παπαγεωργίου (ΕΠΣ Ρεθύμνου). Κατά Κουκουλάκη οι Ενώσεις Όπως ήταν αναμενόμενο και οι Ενώσεις Χανίων, Ρεθύμνου αντέδρασαν για το κόψιμο διαιτητών τους από τον πίνακα της Σούπερ Λίγκα.

Οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν μεταξύ άλλων αναφέρουν: ΕΠΣ Χανίων: «Golden boy και ενεργεία διαιτητής ο Κουκουλάκης» – «Ελπίζουμε τουλάχιστον να εισέπραξε τα εύσημα από τους εντολείς του» «Βράζει» η Κρητική ένωση με αφορμή το… στεγνό καθάρισμα του Γιαννουλάκη από τον πίνακα των διαιτητών της Superleague «Ο Κουκουλάκης κατάφερε να αφήσει την Κρήτη χωρίς εκπροσώπηση στην μεγάλη κατηγορία» «Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχθούμε την κάθαρση που εργολαβικά έχει ανατεθεί σε κάποιους ανθρώπους» ΣΔΠ Ρεθύμνου σε Κουκουλάκη: «Οφείλουμε να σε επιβραβεύσουμε, με τα «Oscars Period 2017-2018» στον Πρώτο Ιστορικό σου Ρόλο»

Μια «καυστική» ανακοίνωση με χιούμορ και υπονοούμενα, με αφορμή την… σφαγή των Κρητικών διαιτητών: Και …καρφιά για τον Τριτσώνη στο υστερόγραφο: «Εάν θεωρείσαι πρώτος στην «Ιεραρχία» και σε καθοδηγεί με τόση ευκολία, γεμάτη καταπιεστική ενέργεια, ένας λιτός «Φαρισαίος» εγκλωβισμένα στις παρωπίδες του και με εργασιακή ειδικότητα ο ανεπάγγελτος γραμματέας σου, τότε!!!» .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει