Με Κισσαμικό σήμερα ο ΟΦΗ 

“ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ” ΛΕΕΙ Ο ΟΡΤΕΓΚΑ

498

Φιλικό παιχνίδι, το τρίτο κατά σειρά, θα δώσει σήμερα ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του. Στις 6.15 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό και ίσως για προληπτικούς λόγους δεν θα αγωνιστούν Νίκος Κουσκουνάς και ο Σέρτζιο Λεάλ, καθώς νιώθουν κάποιες ενοχλήσεις. Στο μεταξύ στο φιλικό με τα Τρίκαλα (1-0), άνοιξε… λογαριασμό για τον ΟΦΗ, ο Ισπανός εξτρέμ Αρμίτσε Ορτέγκα. Γρήγορος, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός και δημιουργικός από το δεξί «φτερό» της άμυνας του ΟΦΗ, ο Αρμίτσε Ορτέγκα, ήρθε φέτος στον ΟΦΗ, με σκοπό να του δώσει στοιχεία που του έλειπαν από το επιθετικό κομμάτι.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την εικόνα του παίκτη είναι άκρως θετικές. Όπως τονίζει με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr: «Το χάρηκα πολύ και για μένα, αλλά περισσότερο για την ομάδα. Με τα Τρίκαλα, είχαμε καλύτερη εικόνα από ό,τι στο πρώτο φιλικό με την Παναχαϊκή. Είναι ακόμη νωρίς όμως. Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε πανέτοιμοι.

Για μένα το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα, με κάθε τρόπο σε κάθε παιχνίδι. Είτε με γκολ είτε με κάποια ασίστ. Στόχος μου είναι η ομάδα να κερδίζει. Αυτό είναι το σημαντικό». Ο Ορτέγκα αναφέρθηκε και στη δουλειά που γίνεται στο Καρπενήσι. «Δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση και αυτό είναι σημαντικό. Κάνουμε σκληρή δουλειά εδώ στο βουνό, για να έχουμε δυνάμεις και αυτοπεποίθηση στο υπόλοιπο της χρονιάς. Επίσης μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και γινόμαστε ομάδα».

Οσο για τον δικό του στόχο, o Oρτέγκα τονίζει «περιμένω πώς και πώς να αρχίσει το πρωτάθλημα! Όχι μόνο εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και αυτό θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια». Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον ιατρό Γιώργο Στεφανουδάκη και την κλινική Interclinic για τη συνεργασία που έχει με τον σύλλογο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει