Ήθελε να κάψει το μπαρ ο 17χρονος!

803

Τον τίτλο του ανήλικου Νέρωνα θα διεκδικούσε επάξια ένας 17χρονος Ισραηλινός, ο οποίος σχεδίασε, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε, να κάψει ζωντανούς περισσότερους από 200 ανθρώπους! Ο ανήλικος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί επειδή δεν του επετράπη η είσοδος σε κλαμπ της Χερσονήσου, επειδή δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Ο 17χρονος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου «έφαγε πόρτα» από τους εργαζομένους του κλαμπ κι εκείνος εκνευρισμένος επέστρεψε με άγριες διαθέσεις. Εφοδιασμένος με ένα μπουκάλι με βενζίνη έριξε το εύφλεκτο υγρό στο σύστημα του εξαερισμού με σκοπό στη συνέχεια να βάλει φωτιά.

Η μυρωδιά όμως της βενζίνης έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους οι οποίοι και κατάφεραν να τον σταματήσουν πριν γίνει στάχτη το μαγαζί και εγκλωβιστούν σε αυτό τα περίπου 250 άτομα που διασκέδαζαν.

Ο 17χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή ο οποίος μετά την απολογία του ανήλικου, τον άφησε ελεύθερο με χρηματική εγγύηση 2000 ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει