επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

842

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας! Μην μου πείτε ότι…δεν πάτησε η άκρα του χειμώνα; Ξέρω, ξέρω. Θα μου πείτε ότι είναι ακόμη κόσμος στις παραλίες! Ναι, αλλά για πόσο; Αυτή την εβδομάδα; Την άλλη; Μέχρι πότε;

ΦΥΣΙΚΑ θα συμφωνήσω με τον «συνάδελφο»-ε αφού γράφουμε και οι δυο τι είμαστε;- Αλμπέρ Καμύ που έλεγε: «Οι άνθρωποι δεν προσέχουν αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι, όταν είναι ευτυχισμένοι». Κι εμείς είμαστε ευτυχισμένοι άνθρωποι, σε μια ευτυχισμένη χώρα.

ΦΩΤΙΕΣ παντού, φωτιά και στα μπατζάκια μας σε αυτή τη χώρα. Δυστυχώς το τσίρκο σε βάρος της Ελλάδας από τους πολιτικούς κλόοουν συνεχίζεται.

ΜΠΛΕΞΑΜΕ ποικιλοτρόπως με τους…τρελούς. Ο Τραμπ, ο Πούτιν, ο Κιμ… παντού ένας χαμός. Και ο άλλος… αν πατήσει το κουμπί θα γίνουμε θρύψαλα.

ΔΙΕΨΕΥΣΕ με χιούμορ το Μαξίμου την «μετακίνηση» του Τσακαλώτου. Τιποτα όμως δεν είναι σίγουρο για τον Ευκλείδη.

ΕΓΡΑΨΑ για ανασχηματισμό και βλέπω τι γίνεται στη Λότζια. Όλα πάνε ρολόι. Πιο… ρολόι δεν γίνεται.

ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα έφτιαξαν και όλα στη ΔΕΥΑΗ; Βρέθηκε και νερό που δεν είχαμε; Αλλά, είπαμε, ορισμένοι άνθρωποι έχουν άστρο, δεν εξηγείται αλλιώς!

ΓΕΛΑΩ όταν βλέπω τις δημοσκοπήσεις που διαρρέουν. Κυρίως από την κυβερνητική πλευρά. Αυτό που κάνουν όλες οι κυβερνήσεις, αυτό πράττει και η «αριστερή» του Αλέξη. Δυστυχώς.

ΑΛΛΑ εάν ο Αλέξης αισθάνεται ότι είναι… τσίμα τσίμα με τη ΝΔ, δεν έχει παρά να κάνει εκλογές. Εάν δεν το κάνει, δύσκολα θα πιστέψουμε τις παγαποντιές.

ΘΑ ΜΟΥ πεις βέβαια τις θέλει και ο Μητσοτάκης; Όχι ασφαλώς! Περιμένει να πάρει όλα τα μέτρα ο Αλέξης και μετά θα κάαααθεται!

ΚΡΙΜΑ κι άδικο να φύγει από τη θέση του στην Παγκόσμια Τράπεζα ο Χρήστος Παπουτσής. Τι θα γίνει μετά το παγκόσμια σύστημα, το διεθνές οικονομικό περιβάλλον, ο καπιταλισμός ο ίδιος; ΑΝ ΚΑΙ δεν πρόκειται. Μια καλή κουβέντα θα την πει στο τέλος ο Κοτσακάς κι όλα θα φτιάξουν! Τι, όχι;

ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών, για άλλους δουλειάς. Όπως για τον Νεϊμάρ που κοίταξε το μέλλον του και πήγε από την Μπαρτσελόνα στην Παρί. Πήγε για 29,5 εκατομμύρια τον χρόνο, δηλαδή 2,45 εκατ. τον μήνα, 568 χιλιάρικα βδομαδιάτικο, 81,162 ευρώ μεροκάματο. Τι να κάνει κι αυτός; Πώς θα ζήσει!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει