ΘΑΝΑΤΟΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑΣ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ: Για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. είναι αυτοκτονία

Απαντήσεις για τις συνθήκες της μοιραίας πτώσης 20χρονης Βρετανίδας, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε στο κενό από το παράθυρο ξενοδοχείου στη Χερσόνησο πριν από μερικές εβδομάδες, αναζητά η οικογένεια της άτυχης κοπέλας. Για την ΕΛΑΣ η τραγική υπόθεση αποδίδεται πιθανότατα σε αυτοκτονία και έχει αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο. Στην εκδοχή αυτή έχουν καταλήξει οι αστυνομικές αρχές αξιολογώντας τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους, το υλικό από κάμερα ασφαλείας αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις.

Η κοπέλα ήρθε για διακοπές στην Κρήτη μαζί με έναν φίλο της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την προηγούμενη ημέρα έδειχνε να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φέρεται μάλιστα να είπε στον φίλο της, όπως έγινε γνωστό, ότι σκέφτεται να δώσει τέλος στη ζωή της. Τη μοιραία νύχτα κάμερα ασφαλείας την καταγράφει να εισέρχεται στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και να ανεβαίνει προς το δωμάτιο της. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται ένας θόρυβος που κινητοποιεί τους πάντες.

Η κοπέλα είχε βρεθεί στο κενό από το παράθυρο του διαδρόμου του ξενοδοχείου. Το κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε στο παράθυρο. Η 20χρονη υπέστη κρανιογκεφαλικές κακώσεις και τελικώς κατέληξε. Από την ΕΛΑΣ κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη νεκροψία-νεκροτομή αλλά και για τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με Βρετανικά μέσα ενημέρωσης, εκτός από την έρευνα των ελληνικών αρχών η υπόθεση διερευνάται και από τις βρετανικές αρχές.

Η ανακριτική διαδικασία έχει προσδιοριστεί για τις 6 Νοεμβρίου στο δικαστήριο του Black Country.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει