Γλέντια για τη γιορτή της Παναγίας

345

Γλέντια για να γιορτάσουν τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, την Κοίμηση της Θεοτόκου, οργανώνονται σε πολλά χωριά της Κρήτης. Συγκεκριμένα:Καλό ΧωριόMε ολονύκτιο γλέντι θα γιορτάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλού Χωριου Πεδιάδος την προστάτιδά του, Παναγία, το βράδυ, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Θα συμμετέχει το συγκρότημα του Κ. Κακουδάκη.Στα ΑϊτάνιαΔύο  κρητικά γλέντια έχουν προγραμματιστεί φέτος στα Αϊτάνια, σήμερα παραμονή, αλλά και αύριο  15 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. Καλό είναι να φτάσετε νωρίτερα για να σιγουρευτείτε ότι θα βρείτε να καθίσετε.Θα γίνουν στην Κεντρική πλακόστρωτη πλατεία του Χωριού, όπου ο συνδυασμός της γραφικής πλατείας, η φιλοξενία των ντόπιων, αλλά και η κρητική μουσική, θα σας εξασφαλίσουν σίγουρα μία ή γιατί όχι δύο μοναδικές βραδιές.

Όσο αφορά το μουσικό πρόγραμμα, για σήμερα  14 Αυγούστου, θα απολαύσετε το κρητικό συγκρότημα του Μανώλη Στεφανάκη. Ενώ αύριο  15 Αυγούστου θα περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον Κώστα Νοδαράκη.Σχετικά με το φαγητό θα βρείτε πατάτες, σαλάτα, μπριζόλες και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε ψητό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει